-
ya ''pudding'' arkadaş Offsprnig.ten bahsetti bi de inanmıyorum yaa onlarda gelirse.. acilen benim para piriktirmem lazım hangi festivale gitcem kafam karıştı???????
-
Sizi şanslı torunlar sizi...! Bizim dönemimizde sahne yok diye burun kıvırırdı, gelmezdi yabancı gruplar.Şimdi öyle mi ya? Bizde eşikteki beşiktekiyle gelicez konsere:) Özellikle Korn için....
-
valla sadece oha diyebilcem ben
-
korn igrenç yaa ooff rhcp gelseydi ya da him poff ya ama olsun cure var o bana yeterr
-
valla yaaa kornu kim napsın rhcp lazım bize..
-
ağlamak istiyorum yaa!!!!
-
Küresel bir marka adı altında özgürlük şarkıları söyleyen tuhaf insanlar çözemedim sizleri..Küresel marka ve Rock owww!!!yaşasın BARIŞAROCK...Rockçı adam KAPAK TOPLAMAZ!!!!
-
http://www.aksam.com.tr/arsiv/aksam/2003/08/18/yasam/yasamprn4.html
-
sevgili matt bellamy arkadaşım.. bu sene rhcp nin gelmiyeceğinden eminim.. bi bildiğimiz var.. ama seneye ne olur bilinmez.. ama inş. ben yanılırımda onlar gelir,bende dünyanın en iyi bi kaç basscısından birini canlı izlemiş olurum..
-
abi yuksexes te güven abi soleeyınce inanamadım cebımde bes kurus olmasın cami onlerinde dilenir yine giderim valla tek korktugum sey orda yeme icme muhabbetıyle esnaf ve rock'N coke baglı satıs yerlerınde yine sögüslenecez konserden sonra bi bu koyuyo adama