-
Metallica ilk harfi büyük yazılan bi gruptur.
I mean , MeTaLLiCa is a rule Anyway...
-
pfff...işte metal seyircisi...kednini bi bok sanıp Metallica maymun Metallica eşek Metallica bi bok değil diyip ben aykırıyım ben asiyim diye takılmaya çalışan amipler!!!bunları söyleen herkes salaktır!!!
rob trujilloya laf atan embesiller lütfen artık sussun...tipine göre adam dinliceksen hiç dinlemeyin beyinsizler!!!ROB suicidal tendencies gibi baba bi trash babasına en önemlisi de Ozzy'e çalmıştır yıllarca...kendini bi bok sanan arklarımız çıksın da Ozzy'yle çalsınlar bakalım her baba yiğidin harcımıymış!!!
ayrıca Metallica nothing else mattersda da,unforgivenda da şimdiki tepkileri almıştı...tarz değişikliği,para hırsı vs bok püsürük...ne diyim ki???adamlar ne yapsa çekemeyen bok herifler yine söyliycek bi laf bulabilecek en iyisini yaptılar ve kafalarına eseni yaptılar...
METALLICA'ya atsa atsa Black Sabbath gibi grup falan laf atabilir sizin gibi beyni tek hücreden oluşanlar değil!!!Lafınızı bilin!!!
-
eh yani METALLICA abicim.başka söz var mı...........
-
Metallica her halikarda en karizmatik en büyüktür..metale metallica yla baslayıp sonra onlara bok atmayın ayrıca siz kimsiniz?bu adamlar ne yapsalar doğrudur cunku hak ediyorlar..istediğiniz gibi bakın olaya dunyada metal deyince akla hep onlar gelir.larsa embesil diyen embesillerde kendi dertlerine yansınlar ot gelip ot gidecekleri için...
-
metallica..müziğü sevdiren grup bna her dönemde karizmatiktiler ama 17.01.01'e kadar arkadaşlar kızmayın ama ben bi jason newsted hastasıyım kimse onun yerini dolduramaz ya hele my friend of miserydeki headbangi ve çalışı inanılmaz..aslında james in sesi varken metallicanın karizması bitmez..darkness improsinng me all that i see absolutely horror..metallica tektir ve hep öyle kalacak
-
oturup bu liste hakkında yorum mu yapcaz bi de metallica metallica metallica daha ne olsun ....
-
j.Hetfield için ölürüm...
-
17 seneden beri metal müzik dinledim ve dinliyorum ilk albümüm metallica kıll am all albümüydü bununlada gurur duyuyorum duyacagımda kısaca metallicayı özetlersek JAMES OUR FATHER METALLİCA OUR GOD...
-
allmusic.com da yazana göre Metallica'nın Metallica albümlü ile müziği basitleşmiş, ticarileşmiştir. Cliff Burton'un ölümü ile cliff'in savunduğu şekil karşıtlığı, sadece müzik yapan kişilikleri yıkılmıştır. Bob Rock'ın da gruba etkileri bence yıkıcı olmuştur.
İnternette bikaç yerde imza kampanyası falan toplandı, bob rockla çalışmayın; ilk albümlerdeki tarzınıza dönün diye. Bakalım St. Anger'dan sonra nooolcak
-
Babalar tamam.. Belki şu anda pek iyi işler yapmıyor.. Ama Türkiye'nin gençleri hiç mi Metallica sevmedi? 87-95 arası herkesin duvarında muhakkak bir Metallica posteri vardı. Herkes onları dinleyip gaza geldi.. Şimdi yeni yetmeler çıkıp Metallica'ya b.k atmasın... Bu yorum yazanlar daha zigot bile değilken Metallica stadyumlarda milleti seek&destroy diye bağırttırıyordu.. Yeter sanırım..