-
tabi metallica.harbiden metallica ya laf atmayı arkadaslar.siz sımdı su asiliğinizi bi yere bırakın da dogru soyleyin bakalım gitarı elinize aldiğınızda ilk akla gelen parçayı bu adamlar yaptı(nothing else matters) daha bunuun gibi ne sarkılar tabı calabılene ki metallica calmak teknıktır.o yuzden kendınızı artık kasmayın ve metalın ababalarına bole sozler soylemeyın kendı aranızda neyse de metalı bılen bırıne soylersenız cok utanırsınız ;)
-
belki insanlar bana kızacaklar ama, metallica'nın ve nirvana'nın şu kadar ünlü olmasında kesinlikle dış görünüşlerinin de artı sağladığına inanmaktayım. james'in diz hizasında çaldığı yıldız gitarı, böyle göğsüne vurup vurup bağırıp milleti galyana getirmesi, kurt cobain'in böyle aşırı sallamaz tavıları çerçevesinde acayip yakışıklı olması. bir kere bu 2 grubun da frontmanleri böyle eli yüzü düzgün gayet yakışıklı adamlar her ne kadar böyle pasaklı v.s. görünseler de. şekil adamlar yani.
*not: arada yakışıklı falan yazdım diye ibneyim sanmayın, ibne değilim. kafama sıkar giderim.
-
tabii ki Metallica. Siz hâlâ ne laf atıp duruyosunuz. onlardan daha iyisi gelmedi ve gelmeyecek. zaten Metallica'nın olduğu yerde daima o konuşulur. bakın şu anda oldugu gibi :D
-
var ya a perfect circle hariç dünyanın en rezil listesi oluşturulmuş.. green day mi karizmatik lan?! soytarılık ne zamandan beri karizmatiklik diye tanımlanıyo?! deftones un, tool un, machine head in karizmatikliği karşısında hepsi ceketinin önünü ilikler bunların.. listenin neler kıstas alınarak yapıldığı ortada.. saçmalamışlar gene..
-
queens of the stone age ne alaka anlamadım