-
bence bu listeye yakışmıyo
korn falan var ne işi var metallicanın
-
sırf en karizmatik değil ayrıca:
* en çok albüm satan metal grubu
* dünyanda en çok albüm satan 9. müzik grubu
* en kalabalık seyirci grubuna konser veren (bkz: moskova 91) metal grubu
* grammy ödüllerinde sahne alan ilk metal grubu
* hiç klip çekmeden en çok albüm satan müzik grubu
vs vs çok var böyle ilk :)
-
fortune fain mirror vain gone insone but the memory remains
-
gelmiş geçmişse doğru.. 83 - 95 arasında bunu fazlasıyla hakediyorlar.. onlar gibi gelmedi, gelmeyecek.. ama şu anki halleriyle maymundan farksızlar. hele o basçıyla.. ıyyy.. =))
-
metallica su anda tarzini deistirmis olsa da dünyanin en kaliteli grubu oldugundan fazlasiyla hak ediyor...M E T A L L I C A!!!!!!!!!!!
-
Maymun demeyelim..
Yanlış tabir olur kardeşim de..
1999 senesinden sonra James çok tedavi görmüş alkol konusunda.Grubun dağılıp dağılmayacağı bile konuşuluyormuş grup arasında...Ondan sonra bi tane belgesel projeleri varmış fakat bu James'in tedavileri yüzünden çok ertelenmiş hatta 1 ay falan derken geçmiş 1 sene...
1 sene sonra James çıkagelmiş tüm dehşetiyle...
Ve Bu Son Hallerini Almış...
Bizim Canavarlar Some Kind Of Monsters Olmuş...Son Albüm bayağı sert katılıyorum..Eskisi gibi duygusal şarkı çıkmıyor pek Metallica'dan bu da bi gerçek...Ben Bi Nothing Else Matters kadar olmasa da yeni albümlerinde eskisi gibi duygusal şarkılar bekliyorum..Bi Nothing Else Matters,Bi Fade To Black Gibi...Nothing adeta bi klasik haline geldi zaten...
Neyse agalar benden bu kadar eyvallah...
-
bence smashing pumpkins 1. olmalıymış metallicada lars gibi bi embesil varken inanamıyorum doğrusu smashing pumpkins in starla.org taki machina imajıyla 2000 yılında yer yerinden oynamıştı imajı siktir et stand inside your love in my body gibi şaheserleri yarattı bu grup.dünyanın en güzel şarkılarının sahibi bu bile yeter......
-
pire 13 e katılıyorum
-
metallica still rules
-
valla yaa metallica da kimmis