-
mutluyum,mutlusun,mutlu,mutluyuz,mutlusunuz,mutlular....
iyi haber..........
-
iğrenç bi grubun iğrenç albümü daha cahil özentiler sevinin
-
iğrenç bi grubun iğrenç albümü daha cahil özentiler sevinin
Yazan: BillieJoe
doğru söze ne hacet uyckq iğrenç
-
ya abi grubu sevmiyosanız burda ne işiniz var hiçmi işiniz yok yaw anlamıyorum sırf çekememezlik ve bilgisizlik diyorum başka bişey demiyorum....****tirin gidin...
-
laf edip durmayın be herkes sevmediği gruba laf etse işin içinden cıkılmaz herkes kendi dikdortgeninde kalsın lutfen ayrca cok da iyi oldu hastasıyım adamların.kendilerini kanıtlayacakları bir album daha!
-
bu kadar güveniyosanız eleştiriyede açık olun...
bencede kendilerini kanıtlayacakları iğrenç bir albüm daha!!
-
Puhahahha çekemeyenler çatlasın.Yazık valla size,bizi çekemediğinizden ve kıskandığınızdan sürekli laf atıp durun sadece.Ona bakalırsa bir sürü iğrenç grup,şarkıcı var,neden onlara laf atmıyorsunuzda sürekli bizimkine laf atıyorsunuz.Demek sizin tek derdiniz çekememezlik.
-
rasmus ne yaa.adamlar metalcilere ozgu album yapmıyoki ...arabesk dinleyen adam yabancı muzik olarak rasmus dinliyo ....sacma... bence disgusting bi album !!!!!!!!!
-
tthe rasmussssssssssssssssssssssssssssssssss çok sevindim yaaaa
-
ya ikide bi satasmayın adamlara bal gibide sölüyolar işte ohoooo onlara laf atıcağınıza gidin kendini bişii sanan ama hiç bi şeyden haberi olmayan gruplara satasın ellerine sağlık iştiyoruz bizz hepimiz sizene...