-
oleeeeyyyyyy şu anda stajdayım ve çığlık atmamak için kendimi zor tutuyorum ..!!!!
acaip sevindim öyle böyle değil !! tabi sevinirim kaset gelmeyecek diye ağladım da ayyhhh!!! geliyomuş işte oley oley oley!!! :D:D
bundan iyi haber olamazdı ThE RaSMuS (Lauri SeNi SeViYoRuM) ehhehehe :)))
-
Rasmus17 e katılıyorum niye sadece rasmus a satasıyosunuz ayrıca herkes kendi haline baksın lutfen hardrock dinleyenlerin cogu ozentilikten dinliyo.kafa sallamayı tarz yapanlar var :)
-
Arkadaşlar,yeni album 12 eylül de çıkacak..Aldıgım haberlere göre (galiba) bir sarkinin adi 'In The Sink'mis ama emin degilim.....
-
ne demem gerekir ki...mutluyuz işte...gereğinden fazla....hele de böyle günlerde..tam zamanında çıkıyo...ya tek kelime: işte bu!!
-
Ya abiler ben de cok sevindim de bu album Türkiyeye gelecek mi?biriniz cevap versin.Ne olur yaaaa.Eğeğr ole ise daha simdiden havalara uçtum yani....................
-
Ya ben albumun şarkılarının adlarını bile biliyorum e artık neolsun ...:D
-
ben no fearın tümünü dinledim bile..:)
-
haber yanlıs ama arkadaslar cıkıs tareıhı 12 eylul 29 agustosta no fear yayınlanıyor neyse super haber ne dıyım.....................
-
no fear şarkısı çooook güzelmiş yine süper bişey yapmışlar
sataşmayın şu gruba ne alıp veremediğiniz var beee
-
Hide From The Sun daki bütün şakıları mtv'nin sitesinde dinledim hepside süper dinlemenizi öneririm www.mtve.com