-
dinlenesi şarkılardan yalnız son 54.saniyeye girerken vokal tek kalıp 2 3 saniye davulla beraber gitti kısımdaki geçiş biraz garip olmuş yani pek hoşuma gitmedi devam edin arkadaşlar Başarılar...
-
teşekkürler, ancak o kısımla ilgili çok tereddütte kaldım.. çünkü, şarkı bi halta benzememiş, sırf nakarata girişi çok tatlı diyen bile oldu=)
-
hoş bi şarkı olmuş.. başarılarılarınızın devamını diliyorum..
-
Kayıtla ilgili açıklamanızdan dolayı bir şey söylemeye gerek yok.
Şarkı beni biraz sıktı açıkçası dinlerken ama bu emeğinizin değersiz olduğu anlamına gelmez tabii ki. Yeniden düzenleyin bence. Ritm girdikten sonra o arpej devam etmesin mesela. Çok ahım şahım bir arpej de değil sonuçta, biraz daha funk tadında bir ritm olabilir clean. Sonraki verse'de de ritmler biraz daha renkli olsun sanki. 54. saniyedeki duruş ve ardından gelen şey hoşuma gitti. Sonrası da uğraşma istiyor gibi.
Ya da "sen de kim oluyorsun" diyebilirsiniz. O da doğru. Zevk meselesi. Bana bunları çağrıştırdı.
İyi çalışmalar, başarılar.
-
Sanırım şarkıyı bitirdiğinizde daha sağlıklı yorum da yapılabilir.
-
Drum machine mi kullandınız?
-
Drum machine gibi gibi=) FL studio'da yazdık davullarını.. ancak, nakarattan itibaren davullar çok lakayt gidiyo farkındayım. atak, hatta crash bile yok, onun sebebide yazıda belirttiğim sık sık bi araya gelememe olayı, giriş davullarını davulcuyla yazdık, ancak sorasında (yani kickle başlayan nakarat kısmında) ben yazdım davulları (ben gitaristiyim grubun) e dolayısıyla çokta süsleme kısmıyla ilgilenemedim.. ama davullar temizlencek kanımca, çünkü elekronik davulla kaydedicez onları da.. dediğim gibi evde bilgisayarla yapılınca çokta fazla seçenek olmuyo her zaman.. ama genede ben hepsini kaydedicem evde, 1.si kayıt bilgimi en azından kendimi idare edicek kadar ilerletmek, ki bunu deneme yanılma yoluyla yapabiliyorum ancak, 2. sebepse hiç olmazsa stüdyoya girip daha kaliteli bi kayıt öncesinde senkronları geçişleri herşeyi oturtarak tabiri caizse bi 'demo demosu' oluşturmak=) bu arada vaktini harcayıp indiren ve iyi ya da kötü yorum yapan herkese teşekkürler.. (hatta kötü eleştiriler daha bi geliştiricimi olur ne?=)
-
Gruptakılerın daha tam annamıyla bos waktı yok.. Cok yakında tamamen sarkı we kayıt calısmalarına baslıcaz.. Daha ıyılerını gorceksınız =)
-
sarkinin girisinde ''ballad'' sandim,sevindim.soradan o buyu bozuldu maalesef..bugulu bi ses var oyle bisiler diyo falan.dinleyince arabesk geliyo lyric.yok lan sevmedim galiba.hayatiniz boyunca max 3 kere dinlediginiz ve fazlasinin baydigi sarkilardan biri de bu olsa gerek.bu arada ses de guzelmis hea..
-
güzel abi güzel olmuş güzel üstünde biraz daha oynarsanız özellikle davullarla fazla kasmadan hoş bir şeyler olabilir devam...