Özel mesajdan:
bu arada nedendir bilmem bizim şarkı indirilince sadece 1 kere dinlenip yorum yapılır harddiskin derinliklerinde işe yaramadan duruyomuş gibi bi his var bende..
Ben açıkçası bir şarkıyı yorumlamadan önce 4 5 kez dinliyorum. Ayrıca bir amatör gruplar klasörüm var, bizim şarkıların da içinde olduğu. Orada bütün şarkıları muhafaza ediyorum ve playlistte döndürüyorum tüm şarkıları çoğu kez. Kadeh'i de bir çok kez dinledim ve hala da dinliyorum.
Vokal'in ses rengi ve söyleyişi hoşuma gitti. Basla ilgili eleştiriler abartılı. Armonik açıdan hiçbir hata yok. Herhangi birine değil sözüm ama bazen bu sitede kelimeler anlamları dışında ya da anlamları bilinmeden kullanılıyor. "Cesaretin var mı" diye giren bölümde slap biraz parlamış sanki ama çok da önemli bir husus değil. Son verse'teki slap çok yakışmamış ama yine armoni hatası yok. 1:54'teki duruş ve değişim çok hoş. Değişimi bağlayan "kadehimdeki son yudum olsan da" kısmındaki iki ölçülük köprü de çok hoş. Bence parçayı bitirdiğiniz zaman daha çok yorum gelecektir. En azından benden gelir. Dinledikçe biraz daha oturdu şarkı kafamda, ilk dinlediğimde sıkılmıştım.
İyi çalışmalar. Hepimiz için geçerli olduğundan çok çalışmalar.