Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

Yeni Demo :: Knock Out - Kadeh

Bu konu şu haber ile ilgilidir: Yeni Demo :: Knock Out - Kadeh
  • Nofx • 10 Haziran 2005 00:00 • #606865
    İlk başta şunu söyliyim basçı slap yapcam diye zııççmışş..(Kusura bakmasın :P) Hemen şarkının baslarını yeniden yazın..Ev kaydına göre güzel ben şarkıyı beğendim..Daha profesyonel bişey yaparsanız daha sağlam olacağı kesin..Sakaryada okuyan bir gitariste göre bayaa iyi bora adlı arkadaşımız..ehehe...:))
    dipnot:Sakaryanın ben ..............
  • Devo • 10 Haziran 2005 00:00 • #606866
    Bence hos olmus.. Boyle devam...
  • jasonic • 11 Haziran 2005 00:00 • #606867
    Bu siteden indirdigim bircok sarkidan cok daha iyi.Fakat keske biraz daha özen gösterip kaydetseydiniz,yani vaktiiz yoksa "vaktiniz olunca" kaydedip koysaydiniz.
    Bence de bas gitar pek parlak olmamis, sanirim compressor de kullanilmamis ve sonucta slapler biraz "yavan" kalmis.
  • alosoer • 12 Haziran 2005 00:00 • #606868
    devamini dinlesek de dogru yorumlar yapabilsek...farkli kulvarlarda olsaninz da 40odanin bak dunya sindan daa guzel olmus...
  • bluesrockjazz • 12 Haziran 2005 00:00 • #606869
    Daha kaliteli bir ses kartı ile guzel olucak kayıt ve daha guzel tonları olan bir bir drums machine ile birde ilk baslangıc basslarının tonları cok portlek bence bu tarz bir ton kullanmayın... sarkıyı doldurmuyor... bass ın doldurması lazım sarkıyı birde Basscı ya Slap attırmayın ya da ogrensin gelsin oyle bir slap yok yani neyse genede fena degil daha iyisini yapamaya gayret edin
  • imsomniac • 13 Haziran 2005 00:00 • #606870
    tabi herkesin görüşleri farklı, ne bilim 40 odanın bak dünyasını çok sevdim ben.. bir de slap olayına çok eleştiri gelmiş, o bassçının hatasından kaynaklanmıyo esasında, bi arkadaş compressor eksikliğinden bahsetmiş, sanırım sebep o, çünkü slaplar hatasız esasında, bassçıda güzel sanatlar gitar bölümü mezunu ve 6 yıllık bassçı, fakat yorumlarınızda haklısınız nitekim bass slaplerde sadece ince sesler duyuluyo (bu benim mixlerkenki kazmalığımdan ve bassta compressor olmamasından kaynaklanıyo.. gitar için kötü yorum gelirse kabul edebilirim, çokta iyi bi gitarist değilim sonuçta, ama bassçımız sağlam=) ses kartımız sound blaster live value, en kısa zamanda 24 bitlik bi ses kartı alıcam inşallah, birde FLden daha iyi davul yazabilceğim bi program bulursam hayırlı olucak.. demonun yarım olmasına gelince, açık konuşiyim o konuda sabırsız davrandık, özelliklede ben, çünkü grup yeni olduğundan bi an önce 'biz bunu yapıyoruz, nasıl sizce?' sorusunu sorabilmek ve bi yerden kendimizi gösterebilmek istedik, bi kaç güne kadar tamamlancak umarım ve onu koycam bunun yerine.. birde kayıt yapma konusunda acemiyim henüz, bi süredir kendimce kayıtlar yapıyorum ama bi grup olarak yaptığım ilk kayıt bu, ve yorum almak, acaba başka insanlara göre nasıl yapıyorum onu öğrenmek istedim, tekrar teşekkür ederim dinleyen ve iyi veya kötü yorum yapan herkese...=)
  • imsomniac • 13 Haziran 2005 00:00 • #606871
    nofx'e not: fatihçim, sakaryanın bende........... =))
  • bluesrockjazz • 13 Haziran 2005 00:00 • #606872
    Abi bu grubun basscı 6 yıldır caliyormus birde guzel sanatlar ha biraksın abi o zaman bu adam ... ne armoni var ne uyum var minor kalıba donerken slapmi atılır ya ... bırakın ya compresormus hersey compresor mu sankı ......
  • Fake • 13 Haziran 2005 00:00 • #606873
    sonucta dırek gıtarla aynı calınabılır nakarat vs..

o samanda tek duze oluyo bayaa..

bısıler yapmak lasım ıyı kotu..

gecıslerın uyumlu olmasını sagladım.. Nakaratın son olculerınde ozellikle sensibil sesler olsun ıstedım.. Sakıyı duygu vs. acıdan pekıstırdıını dusunuyorum

Tesekkurler..
  • inoxes • 13 Haziran 2005 00:00 • #606874
    güzel calisma tebrikler ama bass in aradaki tane tane slap atma calismalari ve giristeki overdrive li bass biraz kötü durmus..
    tebrikler..