-
manga ve ceza tabi yani boyle adamları bi rock festivalinde ancak korn,cure falan temizlerdi :D
iyi bi düsünce :P
-
abi gidilmez mi korn ve offspring geliyooo manyak olcak abi belki seneye metallica falan gelir veya iron maiden gitmemm lazımmmmmmmmmm
-
sevindim de offspring öldüüü
ve kabullendi zaten grup artık miyadının dolduğunu
dexter kaç yaşında herif oldu,noodles ve greg de,bi ron genç :)
smash deki enerji yok
40 yaşında adamların punk yapması bana salak geliyooo, zaten son live konserlerini falan izlemişseniz görürsünüz, zıplayacak hal kalmamış.
amaaaaaaaa bunların hiçbiri gitmiçem anlamına gelmiyoooo,koşa koşa gitçeeemmm
hey maaaaan youuu knooow I m really okaaaaayyyy yiiii!!! :)
-
2003 ve 2004 te olduğu gibi yine 2005'te de Rock'n Coke için Hezarfen'deyim :):) Zaten Beylikdüzü'ne 20 dakika .. ehue
Offspring'in de tüm arşivine sahibimdir.. Yıllardır dinler ve çok severim.
Bu buluşma mükemmel olacak :):)
-
aynı anda hem eğlenceli hem de protest olmayı beceren bir grup.
yaptıkları müziğin okyanus dalgalarını ve sörf yapmayı hatırlattığı söylenir özellikle the kids arent alright dinlerken dalgaların
yükselerek yaklaştığını görür gibi olursunuz. her türlü sörfte kaykayda bisiklette veya
hız yapabileceğiniz her araçta the offspring iyi gider.
işbu sebepten kaykaycıların favori grubudur.
-
hehe ordayım kimse benim önüme geçemez....kesin gitmeliyim....
-
eğer bir müzik festivalinin paraları bir bir orduya gidiyorsa o konsere gidilmez ben bundan bahsediyorum filistinde ölen bi çocuktan belki siz sorumlu olabilirsiniz gelen gruplar benim de çok sevdiğim gruplar çok gitmek isterdim gerçekten ama durum böyle neyse herkesin düşüncesi farklıdır. tabi ki ülkemize bu grupların gelmesi iyi bişey keşke rock istanbul a falan gelselerdi. gidenlere iyi eğlenceler:D
-
Mükemmel olucak!Şimdiden para biriktirmek lazım
-
Mükemmel olucak!Şimdiden para biriktirmek lazım demişsin ya.
Gel ben yine V.I.P. den giriyorum ehuhuh
-
süper yaaaaaaa insallah evanescence da gelir