Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

Offspring @ RocknCoke - İstanbul

Bu konu şu haber ile ilgilidir: Offspring @ RocknCoke - İstanbul
  • F e a R • 15 Haziran 2005 00:00 • #607080
    COCA COLAYA BAĞIŞ YAPMAYI DÜŞÜNÜYORUM YAŞASIN EMPERYALİSTLER :p

paranın gözü kör olsun barışa rock a gitmeyi düşünürken rüyalarımı süsleyen OFFSPRING geliyor yaşasın coca cola(hiçte sevmem ama:( )

ıykk bnmi diyorum bunnarı:)
  • dowjones05 • 15 Haziran 2005 00:00 • #607084
    emre_giray_108 in tam olarak sölemek istediği...filistinli ölen çocukları görmezden gelip israil ortaklı (Cocacola) firmasının bu kadar yüceltilmesine bu lafı ediyor bence..yoksa tabi ki haklısınız bölee laf olmaz!..apolitik türk gençliği unutmaki offspring ilk çıktığında ahmet san getirmeye kalktığında "biz müslüman ülkeye gelmeyiz" demişlerdi bu adamlar..KoRn ve offspring i çok severim ama görmüyomusunuz artık bitmişler okeye dönüyolar,ne güzel albüm ne güzel single ları var artık..best of larla anca işte...işleri bitince para kazanmak için gelirler tabi şimdi...
  • lars_furkan • 15 Haziran 2005 00:00 • #607085
    selam türk gençliği :D.lütfen müzikten anlamaya arkadaşlar yorum yazmasın.o 108 mi neyse terbiyesiz seni seni aaaa.demi şincik sölencek şey değil şuu.yaşlıysa yaşlı adamlar metallicada 43 yaşında herifler.slayer 54 lük adam var yani bunlar eski toprak :)) ne dinleyelim yani.iyi müzik yapıyolar gerçi biraz bozdular ama nesee.olsun gelsinler bende gitmek isterdim ama velakin eskişehir böyle bi yer işte..hamamyolunda yapsınlar festivali bekleriz ehuuhaaa..çok mu komik EVEET
  • mystique • 15 Haziran 2005 00:00 • #607086
    ya artkk kacınılmazz yani gidişimmm bekle offspring geliyoruzzz:))
  • Quivalen • 15 Haziran 2005 00:00 • #607087
    wooow

gidilir offspring ve the cure için herşeye değer
  • fatrix • 15 Haziran 2005 00:00 • #607090
    gençler bütün biletleri bitirmeyin beş altı tane bana bırakın yeter

veeeeeee tabiiiiiiiiiiiiii kiiiiiiiiiiiii ordayızzzzzzzzzzzzzzzz

olm kaçmaz bu yaaaaaaaaaaaaaaa
  • lifeisunfair • 16 Haziran 2005 00:00 • #607091
    bugün radikalde de kesinleşen gruplar olarak yazdı bunların hepsi...skin, offspring, korn, the cure...
    ceza'nın replikas ve manga ile özel performansı olacakmış....ceza ve replikas?! değişik olabilir. merak ediyorum
  • Kaiser • 16 Haziran 2005 00:00 • #607092
    hala siyaseti TAKAN varmı??

KORN Numetalin kralı POGO yapmak için birebir...
    Offspring Hayatımın grubu onları canlı dinlemek ve geleceklerini kendi sitelerindede açıkladılar..
    Avrupa turneleri vardı..Ben gelebilirler dediğimde herkes dalga geçmişti...

BRAVO Rockn COKE bu yazın en ağır isimleri sende....
    Çadırlar hazır..
  • fatrix • 16 Haziran 2005 00:00 • #607093
    bi de bilet fiyat ları öğrenemedim bi söleseniz süper olur
  • doguhan • 16 Haziran 2005 00:00 • #607094
    Ya harbiden iki senedir musluklardan Coca-Cola akıyor kamp alanında ehuhehee