-
uzakdan da gelsek değecek sana ROCKNcoke...
-
Kesinlikle mütiş bi olay...harbiden rüyamda görsem inanmazdım....ben bu adamlarla büyüdüm ya.OFFSPRING ahhhhhh..Cure....lovesong....koRn u pek sevmesem de yine de acaip sevinçliyim...Süpeeeer
-
türkiyede kola varsa punk rock ölmemiştir dünyada offsprıng varsa punk ölmemiştir
-
Bu_Rock ın yazısı çok garip ya gözüme takldı! barışa rock ta offspring in işi ne! öyle grupları anca rock n coke gibi festivaller getirir zaten! bi kere her şeyde popülistlik aranmaz kardeşim, bu tarz müziği gerçekten seviyosan en basit gruplarla bile mutlu olursun bi kere muhabbet farklıdır! herşeyin en iyi sini herkes ister olayı abartmaya gerek yok bence bi the cure izlenir! Bu sene en baba konserse 3 temmuz dream theater dır.
-
Kıbrıs'tan ve hatta Dubai'den gelen arkadaşlarımız var.. Eee İstanbul'da olupta gitmezsek nasıl bakarız yüzlerine...
-
parasında dedğilima amvicdanımla offspring aarsında gidip geliyorum ne yapacam bilmiyorum :((((I love offspring
-
hobaaaaa bize ordayız inş yakışıRR
-
Dünyanın en büyük ve en iyi punk grubu bence o konserdeki diyer
gruplara gerek yok Offspring yeter.
Offspring ciler bence sakın kaçırmayın
bi efsane istanbul a geliyo
-
arkadaslar tek amac ve tek yol var ki o da insanların ölmesine engel olmak,sömürülmeye karşı durmak,kapitalizme hayır demek,emperyalizme hayır demek işte bu yüzden rockn coke insanlara çekici gelse bile 1 kerede farklı açıdan bakmayı deneyin ve yemişim offsipring i deyin emin olun daha sonra daha mutlu olcaksınız ben rock republic ime gideyim(param olursa) sizde rock istanbul filan onlara gidin(gerçi onada megadeth geliyo onada gitmem lazım) ama rockn coke a degil
-
ya saçmalamayın ne kapitalizmi ne emperyalizmi !! dünya faşistler birliği bana iron maiden ı getirse ilk bileti alırım..ya da büyük islami yobazlar cemiyeti ve türkiyeyi iran gibi yapalım derneği metallica yı getirse 1 hafta önceden konser mekanına giderim..
coca cola yı bahane edip konsere gitmeyenler eblektir şaşkolozdur hatta ve hatta (kusura bakma bekçim :D ) öküzün en önde bayrak taşıyanıdır..