-
Merve darende , hoşuma gitti kayıt kaliteside gayet iyi bence sanırım bilg. kayıdı olsa gerek tarzımın dışında bi müzik ama güzel kitlesi olur yani başarılar devam et aleister umarım kısa zamanda istediğin kadroyu oluşturursun
-
gerçekten 3 parçayıda indirdim ve güssell hoşma gitti...başkasının görüşü gerçekten beni ilgilendirmez ama ben gerçekten beğendim..
-
tebrikler aleister.gayet hoş bir calışma olmuş.
-
ya sey..
melodileri ve ritmleri guzel sarkilarin da..bisiler eksik geldi.solistin sesi boyle cok tutarsiz alcalip yukseliyor gibi..bi tat alamadim.yannis zamanda dinledim belki.bi de yarin dinleyim =)
-
birini seçiyim dinleyim dedim
zaman beni alsın geldi içimden
pek çoğundan daha iyi
güzel olmuş
biyendim
-
Fena değil yanlız vocaller bazen kısık bazen yüksek geliyor gibi.Ama güzel bence böyle devam edin.
-
merve darende oldukça güsel bi çalışma...tebrik eder.. başarılarınızın devamını dilerim..
-
Güzel olmuş herşeye rağmen.Yalnız ilk şarkıda yarım nota aşağı transpoze edersen arkadaşların bahsettiği sesindeki zorlamada kalmayacaktır. Yolun açık olsun.
-
aleister.çok.basarılı.çalımalar.olmus..umarım.yeni.günlerde.şansın her.zaman. açık.olur.. bu.ilk.yorumdan.sonra.daha.güzellerinde.daha.fazla.yorumlara &:-)
-
aleister.çok.basarılı.çalışmalar.olmuş.. umarım.yeni.günlerde.şansın her.zaman. açık.olur.. bu.ilk.yorumdan.sonra.daha.güzellerinde.daha.fazla.yorumlara &:-)