-
sadece zaman beni alsını dinledim.Ben açıkça beyenmedim bilmiyorum çok basit olmuş. vokalistin sesi için yorum yapamıyorum belkide stüdyodan kaynaklanıyo ama olmamış bence
-
bence şarkılar çok iyi sadece kayıttan kaynak lanan bazı sorunlar var sanirim . elşetiri yapan arkadaşların dikkat etmesi gereken bir nokta var . bütün şarkıları yapan kayıt eden düzünlemeleri yapan tek kişi bence çok orjinal olmuş merve darende bi harika özellikle .. özellikle ilhan ireme benzeten arkadaşa sadece yuh diyorum.. son olarak dostum başarılar..
-
Merve Darende'nin solosu çok alakasız ama şarkıyı çok beyendim.
Artık Ağlama Merve Darende'den güzel değil. Aslında pek güzel bir parça değil.
Zaman Beni Alsın'nın ise baştaki solosu güzel gibi ama daha sonra biraz daha güzel sanki ama yine de daha güzel olabilir.
Vokal çok güzel bence..
-
süper
-
bu ekinoks isimli rastladığım 4. grup..
-
"merve darende" de davullar daha baskın olabilirdi, ayrıca vokallerine özellikle "merve darende" diye başlayan kısımlarda daha dikkat etmen gerekir. biraz detone olmuş.
"artık ağlama" da ise melodiyi çalan gitarlar daha baskın olabilir, sanıyorum o zaman şarkını duygusu daha çok ortaya çıkacaktır. ayrıce akustik gitarı 2-3 kere daha çalarsan kulağa hoş gelen daha dolgun bir altyapı oluşabilir.
"zaman beni alsın" da yine davulları daha çok duymak istedi kulaklarım. vokale yine daha dikkat etmen gerekir diye düşünüyorum.
bunlar sadece benim nacizane kişisel görüşlerim, belki de sen bilerek yaptın bunları ama yine de daha iyi olabileceği kanısındayım.
tebrikler
-
bana sadece yuh demek isteyen arkadaş. kısıtlı türkçenle kendini aşmışsın tebrik ediyorum seni. başarılar gruba tekrar
-
ooo aramızda bir türkçe öğretmeni var vay bee eyvallh bilader ufkumu genişletin ..kimsyle sidik yarıştırma gibi bir niye tim yok .. zaten kısıtlı türkçeme rağmen sen ne demek istediğimi anlamışsın ..
ama genel olarak insanlar yeni ve farklı olan herşeyi neden se hep başka bir şeye benzetme ihtiyacı duyurlar ..
ama vokal başka bir yorum cuya benziyo olsa bile kulağa sağlam olan biri eminim ilhan ireme benzetmez
dostum istediğin yere gelirsin umarım
-
pekala, ben araya girip gerginliği biraz yatıştırayım. öncelikle herkese düşüncelerini paylaştıkları için teşekkür ederim. fırsattan istifade bazı noktaları açıklığa kavuşturayım;
kayıtları qbase sx programıyla kanal kayıt şeklinde evde yaptım. tüm enstrümanları kendim çaldım. vokalin düşük-yüksek ve yer yer kendinden emin olamamasının sebebi de takdir edersiniz acaba kapıdan içeri kim girecek, acaba hangi komşu şikayete gelecek dertleri. İlhan İrem-Gökhan Kırdar yakıştırması başka birisi tarafından daha yapıldı, ben pek benzetemiyorum ama rahatsız olacağım bir benzetme de değil açıkçası.
sanırım Mor Ve Ötesi'nin oldukça popüler olması sebebiyle bir arkadaş da MVÖ 2 olmuş demiş, eksik olmasın, belki Ece Dorsay'ı bilse, 'Ece'nin erkek versiyonu olmuş.' derdi.
Ekinoks ismini kullanan başka gruplar da varmış galiba, çok da dert değil, önemli olan müzik ne de olsa.
bir arkadaş tabları akorları sormuş, hepsi aklımda :P
elimde bunlar gibi 15 kadar daha şarkı var, bir gün beğenenlere ulaştırma şansım olur umarım.
son olarak, sonbaharda canlı performanslar için grubu kuracağım. ilgilenen arkadaşların mesajlarını beklerim.
-
artık ağlama isimli şarkı en güzeli sanırım..