-
bulunduğum yerde ama
nedense damsız girilmez yazmışlar ama ipini koparan giriyor kapıdan içeri
dip not:biraz pahalı
-
vaaay haklısın marti
ama ortam güzel boşver
kızlar biraz ön yargılı olmasa daha iyi olacak
herkese iyi zıbarmalar
-
metronom puhahaha:) onları grup diye dinlemeye mi gidiyosunuz...:DDD
-
hahayy pahalıymış nesi pahalı bea ikibucuk milyon pahalı diye gelmiyorsan ben sölerim sana bira bea dostum ayıp ettin valla damsız olayında hakılısında onuda hosgör be napalım devrekte kactane kız alıskın bara gitmeye yeni yeni açılıyo devrek bee neyse metronoma laf yok harbi iyiler hee begüm sende kaçkere geldinde yazıyorsun bea sana tek lafım şu: kimsin seeennn Çık dışarı çııııkkkkk..... neyse kulakların çınlasın martial dip not: hiç pahalı değil ehueeeehueee
-
hani nerde barış nerde atyaç nerde samet hepsi gidiyolar yalan kardeşim inanyatın ya :Pp bi fırat var oda yakında girder özgeyi bıraka bilirse geniş kadromuş bülent hoca ya silah zoruzla bas çalmayı öğretti o eşkiya sefer yoksa grup murup kalmayacaktı ortada ehaeha:Pp siz en iyisi sefer serhat olarak çıkın zaten kerem ile aslı gibi birbirinize çok yakışıyorsunuz:)
-
turkıyede ve dunyada tek olan zıbar yolsuz olusuyla meshurdur metronoma sahnede basarılar
-
Kıskananlar çatlasın desem çokmu klasik olur?? ya varya çok çekemeyeniniz varmış çokta seveniniz :)) neyse valla cok merak ediyorum bu grubu cekemeyen TİPleri nasıllar acaba:)) hahayyy tiplerden birini tanıyorum ama yakıstıramadım valla olmadı okadar laf ediyosun yinede gecen aksam geldin dinledin bumu senin begenmedigin grub ben sevmesem valla gelmem neyse senatör senin o bara neden geldigini bilmiyorum ama metronomu dinlemeyeceksen biraneyee gidebilirsin orada olmuyo canlı müzik hee bak aklıma geldi bi ara yağmur ekibi vardı kordondaki biranede tamsenlik neyse senatör kızmıyosun dimi hani burada herkes görüslerini acık acık sölüyoo ya seninde bu grubu aşalaman içime sinmedi nebilim onlarda bizim cocuklar sende devreklisin hergün yüz yüze geliyorsunuz bunu okudugunda ne dedigini biliyorum ama demeeee kötüledigin grubunda bir gruru var ve o grup bunu haketmiyoo neyse hadi metronom sevenleri kalın salıcakla he senin arkasından konustugun serhat adam gibi çıktı söledi hani arabeks pop muhabbeti yaptınya pop'la alakam yok arabeks dinliyordum dedi bütün rockcular dinliyoki zaten bir sürü arabeks müzik rock müzikle birlesti neyse herkes cok memnun hatta bi anket yapsak cokmu abartılı olur :)) ama yapcam yaa hatta devrekteki grupları koruma dernegi acalım dimi hahayyyy neyse hafta sonu görüşmek üzere byeeess
-
herkese cevap:
*öncelikli olarak MARTİAL bu sınırlar dışına cıkıp baska bir şehirde canlı müzik olan bir cafe veya bara gittin mi?eger gittiysen ve bunu söylüyosan yazacak bişiyin yoktu ve laf olsun die bunu yazdın...he eger gitmediyesen bi git canlı müzik parasi,kıç parası(yani masa parası)ve içtigin içki parasını vermek zorunda kalırsın,devrekte bi meyhanede içtigin birada 2,5ytl zıbarda canlı müzikle içtigin birada 2,5ytl gerisi senin insafına kalmış,
*SYNDROME sende pahalı oldugundan sikayet etmişşin yukarda söylediklerimi okumussundur,haklı oldugumu düşünüyorum,eger sen ole düşün müyosan,MARTİAL ile 2şer bira alıp dışarda için derim,diger yandan ortamın güzel oldugunu söylemişsin teşekkürler.ama kızların önyargılı olması dedigin olayı anlayamadım,
*ve BeGÜm seni 1 kere görmüştüm oda metronom`un çaycuma HaYALL barda çıktıgı dönemde evden kaçıp bizi dinleyeye gelmiştin... ve şu an attıgın yoruma bak aslında sana cevap yazmaya bile gerek yok sencede kendinle çelişmiyomusun?
*TEOMANYAQ kardesim nasılsın:)sana lafım yok sen neyin ne oldugunu biliyosun dam meselesiyle ilgili aşagida açıklama yapıcam....
*SENATÖR koynumuzda yılan beslemişizde haberimiz yokmuş:)müzigin evrensel oldugunu sana defalarca söylemiştim ama bi kulagından girip çıkmış.biz tarzı kişilik kanıtlamak için kullanan,ortamlara giriş çıkış bileti olarak yanımızda taşıyan insanlar degiliz,kaç senelik arkadaşımsın seni seviyorum...devrek`te ilk heavy metal,rock`n`roll konserini kimin verdigini de unutma long live rock`n`roll.
*ANTİNONE herzaman yanınızdayım...
*eger cevaplar yetersiz olduysa veya alınanlar olduysa her çarşamba,cuma,cumartesi,pazar zıbardayım...
NOT:ramazan boyunca ZIBAR cafe bazında çalışmaya devam edicektir program günlerinde degişiklik yoktur..metronom ramazanda ZIBAR`da,VE ramazandan sonra sıkı damsız girilmez uygulamasına geçilcektir...
sevenlere ve sevmeyenlere teşekkürler...
-
vay fırat kardesım yorumlar ıcıne dokunmus bellı yanı bu cumleler ancak fırat fıratlasmaya baslayınca cıkar senın agzından.kankama laf etmıssın ama oda bılır kı muzık evrensel elestırı yapacak kı sızler daha ıyı olasınız ıste ozaman elestırıler yon degıstırıp ıyı olacaklar.iki bucuk mılyona bırayı pahalı bulanlar ıcmesınler cunku bedava versen altında baska seyler ararlar en ıyısı beledıye suyu 0.5 ml dayan gıtsın amac tuvalete gıtmekse.bıde bırısı kızlar onyargılı derken heralde yuz verme olayı oda normal yuz bulmak ısteyen satoya gıtsın orda herkese yetecek kadar yuz var.neyse öte gide beri gelü ileri gide geri gelü tum gruba basarılar gelecekte daha ıyı olmaları dıleyımle.......
-
Benden selam olsun Fırat Bayraktara sözlerimi yanlış anlamışsa Çiğlik eder... :)Ne zamandır yazamıyordum evet ya Ramazan Ayında da METRONOM sahnelerde Zıbar da alkol yok tabi ramazan dolayısıyla ama Ne var Menüde Girişde herkeze gül suyu içeçecek çay kahve ve ve ve Orospu helvası... tatlı Olarak neden Orospu helvası yazdık Devrek liler böyle Bilir bu helvayı Helvayı Kim yaptı sorusuun asla da cevabı yokdur :)