-
garipsiniz amaçlarınızı anlatın bana...
-
arkadSLAR BEN SEFER elestiri yap1p abuksubuk yorum yazanlar hala z1bara gelip bizi dinliyolar.asl1nda arkadaslrmz kendileri oyüzden bunlar1 güzel bi sakalasma olarak alg1lyorum .zaten bitane mekan1mz var gelene can1m1z feda gelmeyene elveda.aksi halde içmek için birahaneler ve merkezin tepesi herkese aç1k ok.haa birde binalar1n aras1nda oturup marketlerden biseyler almakla ya da kafelerde tak1l1p hatunlarla geyik yapmakla sehirli olunmuyo sehirlilik baska bisey msela ARTHUR RIMBAUD nun SARHOSGEMISI basç1m1z BÜLENTÇAMIN arka odadaki f1rça darbeleri ya da oturduum mahallemdeki sizce basit olan köyinsanlar1n1n gitar1ma müziime ve saçlar1ma bak1s aç1lar1d1r..o yüzden benim bu köylülüüm sayesinde sizin sehrinizde biçok arkadsm1z suan müzikle ugrsmakta..bence siz bitane agaç dikinde sudünyada bi dikili agac1nz olsun...SAYGILAR
-
22 eylül perşenbe günü bi mesaj attım olay olmus insanlardan çokda tepki almışım şakalaşma olarak gören sefer abi mesjında resmen vicdan yapmış aynı küçük emrah filmlerindek gibi:( ama sakın bunuda yanlış anlamayın tamamen geyik tabi anlayış farkı saygım var herkeze bu arada sefer abi Ben zaten henüz daha küçükk bir çocuk ken metronom diye bağırdım günleri unutmadım neyse şunu anlıyoruz ki kimseyle geyik yapılmıyo Özellikle serhat !!! tüm zıbar çalışlanlarına ve sahiplerine diyorum bu son yorum du başka yokk
-
bu yazılanlara gerçekten güldüm.biz metronomdan bahsediyoruz demi?hani şu alternatif yapmaya çalışan repertuarlarında cerrahpaşa bulunan grup.haluk levent,mor ve ötesi,teoman çalmak mı iyi 1 yerde olmak?sahneyi kızlara hava atmak için araç olarak gören 1 gruptan ne beklenirki??serhat:P abi komik adam.2 dakkada o kadar çok yalan söylüyoki hızına yetişemiyosun dinlerken.dumanla aynı evde kalmış arkadaş:D bunu bi erdem olarak nitelendiriyo.sigara dumanıyla olsa gerek.ayrıca çok düz okuyo sadece yırtınıyo!repertuarınıza gorefest,manowar,cradle of filth,children of bodom,antisilence,gorgoroth,graveworm,opeth,overkill,pain of salvation,mayhem gibi grupları ekleyin eminim çok yakışır:D her programda aynı repertuarı tekrarlamak zorunda kalmazsınız.haa eğerki sözleri ve notaları konusunda sıkıntı yaşarsanız garajda çok sağlam grup elemanları olarak uye nickleri ktulu,x_lombardo,cc_baran,lethe,kanpp,metal_ruh aklıma bu kadar geldi şu an.bu arkadaşlar size bu konuda yardımcı olabilir.kızlara yazılmak yerine biraz müziğe vakit ayırın.neden bu kadar çok eleştiri var?herkes çekemiyo mu?çekememezlikle alakası yok sen tuzlu 1 çorba içersin aşçıya tepki gösterirsin.bu grubu dinleyenlerin kulaklarında oluşan geçici 1 rahatsızlığın dışa vurumu diyelim.artık cerrah paşa haluk levent kabuğundan sıyrılın.tüm yaz boyunca ama öyle demiyor içim susmuyor susmuyor kalbim diye vasat 1 parçayı çaldınız.potansiyeliniz bu mudur yani?ileride çok iyi 1 yere gelmekten söz ediyosunuz o bestelerle mi??death yapmaktan söz ediyo grup elemanı arkadaşınız cerrah paşanın death olduğunu yeni öğreniyorum:D aaa doğru siz cover yaptınız onu dimi:D ya da bunları kaldıramayız derseniz punk yapın.kendinizi insanların dinleme kapasitesine göre yönlendirmeyin.bu bunu dinlemez biz en iyisi cerrah paşa alalım bunu herkes der cerrah paşayı herkes söyler.eğer müzik adına önemli 1 adım atmak istiyosanız herkesin yaptığını yapmamalısınız.ama bakıyorumki sizin gruptan başka haluk levent volkan konak çalan yok.siz baya bir ilkel kaçmışsınız. ayrıca drumdrum sana gelince evden kaçıp metronomu dinlemeye falan gitmedim.evet dinledim o gece.ama kişisel sorunlarım yüzünden evde kalmamıştım o yüzden yani kalkıp metronom için kaçmak değil bu.olayı bilmeden hemen bu şekilde kanı yapma.ha tabi belkide serhat sallamıştır gene bişiler benim için geldi evden kaçtı.zuhuhahahaha:D kendimle çelişmiyorum dediklerim gayet açık ama sen yanlış düşünüyosun.punk yapın bence siz o sese çok iyi gider:D james haltfieldın gibi sololarada çok sağlam gider:D (sözüm meclisten dışarı) tamam çok konuştum metronom yaşıyosan el salla:D
-
Metronom yerine göre iyi bir yerde bunu herkes biliyo.millet ne kıskanç ya zavallılar..ARKADAŞLAR komiksinizzzzzz:) amacınız ne sizin yaaaaaaaw? hadi anlatın tartışalımmmmm..siz tartışmak için yazıyosunuz hayatınızda değişiklik olsun diye..
-
amaç ne biliyo musun amaç müzik yapmak!müzik adını kirletiyolarsa buna tepki gösterilir ve metronom gibi boktan bi grup ne yazıkki müzik yapamıyo.teneke çalsalar eminim çok saha iyi becerirler!ayrıca sefer benimde arkadaşım olur onun için bişi demiyorum çünkü başarılı bir arkadaş.ama serhat sahneyi sadece kızlara yazılmak için kullanıyo!bence sende savunuyosan metronomu sana acıyorum hey gidi guzel insan sen grup mu görmedin?
-
benim yazdığım yorumlara laf eden arkadaşlar gördünüzmü elin kızı acımıyor işde bak cevapda bekliyor.nerde cevap. cevap nerde:) aykut diyorki biri hemen cevap yazsın ben olsam altında kalmazdım :Pp
-
Hey gidi güzel insan!!! sen grup mu görmedin? :) bu konularda benimle laf dalaşına giremeyecek kadar yetersiz olduğunu düşünüyorum... Bu müzik piyasasının içinde fazlasıyla olan ben, GRUP da gördüm, grup da gördüm!!! Metronom ve dolayısıyla Serhat, bu işte çok başarılı. Ayrıca İstanbul'da olsa birçok müzik şirketi ile görüşüp yolunu açma fırsatı tanıyabilirim O'na... Buradaki amacı pek iyi anlayamamışsın. Buradaki amaç ona buna bok atmak değil, seviyeli bir şekilde eleştirmek grupları... İşte o zaman müziği ve müzik yapanları ve dolayısıyla müzik piyasasının işleyişini anlayabilirsin. Ama sanırım sende bu beceri yok!!!Ayrıca herşeyi bilirim delisi olmanın ve de onun bunun arkasında dolaşarak bi yerlere gelmeye çalışmanın anlamı yok!! Boş işlerle uğraşmayalım,saygılı olup yorumlarımızı belirtelim. Bu kadar!!!
-
ortaya bir şey koyuyoruz ve bunu isteyen alır isteyen almaz herkese zorla verecek bıseyımız yok... tabıkı begenen veya begenmeyen olcaktır.begenmeyenler olmasa begenenlerın degeri anlasılmazdı. begüm sanada saygı duyuyorum..hic olmazsa düşüncelerini acık acık yazmıssın.ama birazdaha üsluplu olabılırdı..burda ben sana yaptıgım muzıgın kalıtelı olup olmadıgını anlatamam cunku onu ben yapıyorum...ve ben yaptıgım ıcın bana güzel geliyo hic kendımı dısardan dınlemedım..herkese teşekkürler...
-
yazıalr gitmiş evet neyse az laf çok iş burada böyle şeyler yapanlar yok ama arkadaşlar size 2 tane link veriyorum ikiside cover umarım beğenirsiniz temel reis sound track :
http://rapidshare.de/files/7247919/...or_man.mp3.html
macovi ı cant get oyu
http://rapidshare.de/files/7248132/...head.mp2.h tml
linkleri yapıştırın enter a basın gelen sayfanın altındaki free yazan yere tıklatın tekrar bi sayfa gelecek ve geri sayım başlayacak 30 dan geri o 0 oldukdan sonra link karşısına çıkacak ve indireceksiniz