Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

Metronom @ Zıbar - Zonguldak

Bu konu şu haber ile ilgilidir: Metronom @ Zıbar - Zonguldak
  • fufu • 28 Kasım 2005 00:00 • #609120
    begüm canım böyle yersiz yersiz konuşma.Ayıp ya.
    Tamam sen şimdi diyeceksin ki senden mi öğrenecem bea... diye ama bazı şeyleri de öğrenmen gerekiyor.Asıl cahil sensin bee..Cahil olan bi insan o kadar uzun yazar mı ? O kadar anlamlı ve vurucu konuşur mu be ..Sen kendi klibinde oyna :) Gez dolaş taktak..Bu da bi atasözü... boşver hayatını yaşa..Böyle burda polemiklere girme.Çaycumadan mısın bartından mısın bilmiyorum ama sen sizin köydeki grupları eleştir..Ok Başka yerlere dil uzatma keserler....
  • mrsenator • 28 Kasım 2005 00:00 • #609121
    seviyeyi aranjman ve interland kelimelerimi belirliyormuş arkadaşlar daha önceki yazdıklarınıza bişey demiyorum ama başkalarının anlayamacağı dilden konuşmak görgü kurallarına ters düşen bi hitab şeklidir vede aranjman kelimesi Fransızca dan gelir(arrangement) ve TDK(Türk Dil Kurumu) bu kelimeyi hala türkçeye geçirmemiştir o yüzden seviye tespiti yapmadan önce kendimize bakalım...
  • hashish • 30 Kasım 2005 00:00 • #609122
    ya ne gerek var bırbırınıze atıp tutuyorsunuz grup falan kalmadı artık ortada barda aldıkları son darbelerden sonra grup elemanları anlasamayıp dagıldılar...yanı bu forum burda bıter gıdın kendınıze yenı forum bulun...
  • drumdrum • 6 Aralık 2005 00:00 • #609125
    arkadaslar metronom grubu yoluna devam etmektedır sadece grupta bar programları ıcın davul calan FIrat(ben) ve grubun solisti Serhat gruptan ayrılmış ve Kaosis grubunu kurmustur...
  • Syndrome • 25 Aralık 2005 00:00 • #609126
    !!Kaosis!! ? artik yorum yazmak bile gelmiyo icimden ama kim dediyse iyi demis 3bes bira alip evimde icmeyi tercih ediyorum artik