-
bence gayet güzel olmuş şarkı dumana benzediği inkar edilemez bir gerçek tabii
-
çok gereksiz..şarkı irenç yani insan dinleyince "bu kadar kolaymı bazı şeyler bu ülkede" diye düşünüyor..
-
yuh be bu kadarda taklitçilik olamaz...iğrenç+duman özentisi!!!başka bir şeyde deme gereği bile duymuyorum!!!..
-
hakkında hiçbir şey bilmeden atıp tutmak ne kolay..kimmiş neymiş biraz bakınıp öyle konuşsanız? kaan tangöze' nin müziğe beraber başladığı, ona gitar çalmayı öğretmiş olan, yıllarca aynı sahneyi paylaştığı adamın duman' ı taklit ettiğini söylemek, üstelik bunu daha albümü bile dinlememiş olarak söylemek biraz komik olmuyor mu?
-
yakup arkadaşım çabanı takdir ediyorum ama duman adlı gruba tarzın çok benziyor.kendi ritmini yakalarsan kendin içinde güzel olur.müzisyen olmaya 1 adım daha yaklaştığını hissedersin misal...
-
beyler ne takliti dumanın vokalistinin en samimi kankası yakup kardeşimiz taklit falan yok yakup zaten duman müziğinin içindeydi dumandan önce.Delirtmeyin adamı töbe töbee
-
sinir oldum sarkiya.belki digerleri güzeldir bilmiyorum............
-
kaan tangöze berbat bu herif daha da berbat
-
felaket kötü bir müzik yaparak mojoda ne yapacak çok merak ediyorum
-
valla bence kotu degil adam kaan ın arkadasıymıs taklit falan etmiyor bence sarkıda guzell hayırlisı olsun ne diyelim