Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

Yakup @ Mojo - Taksim - İstanbul

Bu konu şu haber ile ilgilidir: Yakup @ Mojo - Taksim - İstanbul
  • sin_ • 9 Eylül 2005 00:00 • #611867
    dumana benziyor kesinlikle ama kaanın kankası olduğnu bilmiyordum,yine de P_E_N_A ya katılıyorum beraber takılanlar birbirinin aynısı olmak zorunda değil,herkes böğürcek mi yani
  • stevevai • 9 Eylül 2005 00:00 • #611868
    çok kötü be bende merak ediyodum kaan a bu kadar kötü gitar çalmayı kim öğretmiş diye bu adamın olduğu belliydi
  • dowjones05 • 9 Eylül 2005 00:00 • #611869
    ona bakarsanız kirk hammet satrianinin öğrencisiydi...haha biraz müzik bilgisi olan ne demek istediğimi anlar...
  • bono80 • 10 Eylül 2005 00:00 • #611870
    Bu yakub u övenler... Bence bizzat grub elemanlarıdır :))) Buraya takılıyorlardır, yorum yazıyorlardır... Ne de olsa bayağı Özenti kitlesi var buradada... Bi gün bi kaset yapalım koy verelim gitsin demişler... KRALLLL tiviye bilem çıkmışlar :)) Ama çıkan iş ortada... Berbat bir müzik ve söz birleşiminden doğan... Ne olduğu belirsiz... Du bakam şarkı sözlerine... Aylar bitmez günler geçmez bu şehirde zart zurt... OHHH YÜRÜ BE YAKUP KİM TUTAR SİZİ :PP
  • bonetobewild • 10 Eylül 2005 00:00 • #611871
    ee bu yakup u dinlemeye giden yok mu,kimse gitmemiş mi onu ovenlerden?madem gitseydiniz de bişiler deseydniz.bizim de haberimiz olsaydı..
  • MudvayneTr • 12 Eylül 2005 00:00 • #611872
    ya kardeşim zevkler ve renkler tartışılmaz, adamlar benim hoşuma gidiyor ve dinliyorum. Sizin hoşunuza gitmiyo olabilir, boşboş gereksiz, slkça şeyler yazıp gündem oluşturmaya çalışmayın :) Neyin ne olduğunu bilmeyenler yakup'a dumanın özentisi diyorlar. Gerçek özentiler bu sözleri söyleyenlerdir.
  • aelwyn • 13 Eylül 2005 00:00 • #611873
    katılıyorum..

albümü piyasada..ille konuşacaksanız bari önce bi dinleyin..
  • kısa_metraj • 19 Eylül 2005 00:00 • #611875
    ya işte seatle,kaan,ve türk müzigi üçgeninden çıkan adam bu.
    sadece benim gitarımın aynısını çalıyor olması ona artı puan o kadar :)))
  • halimiz duman • 20 Eylül 2005 00:00 • #611876
    abi meyve veren ağacı taşlarlar duman kadar bu sitede bu kadar çok polemik yaratan bir grup daha varmı ya? yok kardeşim yok bir duman hayranı olarak sevineyimmi üzüleyimmi bilemiyorum...
  • Confused • 1 Kasım 2005 00:00 • #611877
    adamlar,jimi hendrix'in prodüktörünün asistanıyla çalışmış ve de incubus,pearl jam gibi grupların kayıt yaptığı london bridge'de kayıt yapmışlar...ayrıca sesler benzemiyor..tarz benziyor fakat bunu eleştirmek de yanlış çünkü kaan ve yakup'un eskiden mad madame adlı bir grubu vardı ve bu tarz müzik yapıyorlardı..yakup türkiye'ye dönseydi o da dumanda yer alabilirdi fakat eğitimini bitirmeden dönmedi..ve şimdi ülkesine geri döndü ve işte l tepkileriniz..