Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

Yakup @ Mojo - Taksim - İstanbul

Bu konu şu haber ile ilgilidir: Yakup @ Mojo - Taksim - İstanbul
  • P_E_N_A • 7 Eylül 2005 00:00 • #611857
    yaw kaanın arkadaşı olan herkes kaan gibi böğrmek zorunda diye bişey mi var yani, böğürmek dumana ait bi tarz bunu daha da yaymanın bi manası yokki....
  • IBARAHİM TAHLI • 7 Eylül 2005 00:00 • #611858
    iğrenç ya duman denen grup da bu da...dumanın solistinde kulak yok detone ayyaş iğrenç tipler ya gitaristi de çalmayı bilse
  • memojanne • 7 Eylül 2005 00:00 • #611859
    ne diyorsunuz ya
    kaan la yakup beraber seattle a gidiyolar orada türkiye yi
    özleyip arebesk, türk musikisi dinlemeye başlıyolar
    yani arebesk vokalle rock ın altyapısını ikisi beraber oralarda atıyolar siz de hala yok dumana çok benziyomuş bilmemneymiş bilmeden konuşuyosunuz
    zaten adamlar beraber çalıyolardı.
    bilirsin ki bilmezsin bir bilene sormazsın.
  • jasonic • 8 Eylül 2005 00:00 • #611860
    Vay birakin Duman'a benziyo mu benzemiyo mu,hic önemli degil. Sarkilar cok kötü,esas olan bu!
  • dilara_vbfokc • 8 Eylül 2005 00:00 • #611861
    kotuleyenler muziğiyle çok ilgilenmesem bile bu adamlara saygı duyarım cunku bu adamın eğıtımli ve bol muziklı bi geçmişi var
    bilgisi olmayıp sallayanlara atıp tutanlara şiddetle duyRULUR!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    AYRICA DUMAN SAĞLAM Bİ GRUPTUR!
    saygılarımla........
  • dilara_vbfokc • 8 Eylül 2005 00:00 • #611862
    kotuleyenler muziğiyle çok ilgilenmesem bile bu adamlara saygı duyarım cunku bu adamın eğıtımli ve bol muziklı bi geçmişi var
    bilgisi olmayıp sallayanlara atıp tutanlara şiddetle duyRULUR!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    AYRICA DUMAN SAĞLAM Bİ GRUPTUR!
    saygılarımla........
  • Ktulu • 8 Eylül 2005 00:00 • #611863
    İsim falso...

"Yakup" diye grup ismi mi olur ya?? :) Güldüm biraz... E tabi "Aylin Aslım ve Tayfası"ndan sonra bu da gayet normal :) Yakında İbrahim Tatlıses Band gibi bişey duyarsanız da şaşırmayın.

Hatta garajandada bu tanıtım olayını gördükten sonra arkadaşlara iğrenç espriler sı.tım ayıptır söylemesi.

"Gönül, Mojo'da Yakup çıkıcakmış. Biz de çıkalım mı?"

:))))

Hepsi Eren Kömürlü Band'in suçu! :))))))))
  • abra_cadawra • 9 Eylül 2005 00:00 • #611864
    bakıyomda milletbok atıp duruyo...sanki bok atmak, beğenmiyorum, iğrenç. demek büyük marifet...bükemediğin eli öp kardeşim...beğenmiyosan dinleme...git kumda oyna
  • Ktulu • 9 Eylül 2005 00:00 • #611865
    Herkesi beğenmek zorundamıyız?

Duman'ın kitlesinin yaş ortalamasına bi bak bi de benim yaşıma bak da ondan sonra yorum yap istersen..

Info'na bak bi de insanlara kumda oynamasını söylemeden önce :)
  • Loki • 9 Eylül 2005 00:00 • #611866
    ktulu'ya katılıyorum.
    kaliteli ile kalitesiz müziği ayırt edemedikten sonra gelip burda arabesk rock'ı savunmayınız.Amaç kimseye pislik atmak değil sadece beğenmiyoruz ve beğenmediğimizi söylüyoruz belki bi iki kişi ayılır da farkeder diye.Yoksa uyuyan kalabalıktan kimseyi kaldırıp bi yere götürme niyeti yok kimsenin.