Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

1.Karşıyaka Rock Festivali @ İzmir

Bu konu şu haber ile ilgilidir: 1.Karşıyaka Rock Festivali @ İzmir
  • kafamiyicem • 9 Eylül 2005 00:00 • #611930
    Ne güzel festival düzenlemşler illaaa :ok atmak mı lazım?yok karşıyaka tayfası falan...Ayıp ve festivali beğenmeyenleri esefle kınıyorum.Asıl sizin bu zihniyetinizle bi cacık olmaz.siz gidin memleketinize,annelerinize küfür eden grupları dinleyin kendinizi bişe sanın size bu yakışır.Gay mısınız olm siz?.YAŞASIN İZMİROCK!!!!!!!!
  • linkin_g • 9 Eylül 2005 00:00 • #611931
    ya ne demek yer mi yok karşıyaka falan doru düzgün konunuşun bu şehrin yarısıdır karşıyaka...bende kınıyorum....çok da güzel olcak...görceksiniz...olayı göztepe-karşıyaka mantığına çevirmeyin şimdi burda...ayrıca karşıyakada "ay burası yıkılıoooooğğğğğğğğğğ verengül" cinsi insanlar da yok gayet kültürlü insanlar var...bi de millete yanlış aktarıyosunuz...attırmayın karşıyakalıların tepesinin tasını...
  • pumpken • 9 Eylül 2005 00:00 • #611932
    10 Eylül Cumartesi cAsH 20.15'DE sahnede!!!!
    Farkı anlamak için herkezi bekleriz!!!!
  • asilaydying • 10 Eylül 2005 00:00 • #611933
    aman allahim bu forumda sistem cokmus
  • asilaydying • 10 Eylül 2005 00:00 • #611934
    umarim iyi gecer.. izmir rock diyosunuz o gruplarin arasinda LIL yok bu ne bicim is ??
  • baranthalas • 10 Eylül 2005 00:00 • #611935
    harbi lan düzgün imaj çizin !! baba tarafından izmirliyim ben gerçi göztepeliyiz ama olsun :)
  • briseis • 10 Eylül 2005 00:00 • #611936
    güzeldi... teşekkür ediyoruz
    ama katılım çok azdı yaa umarım bugun daha çok olur..
  • ilk mohikan • 10 Eylül 2005 00:00 • #611937
    Arkadaşlar ilk gün çok katılımlı olmasada sorunsuz geçti, yaklaşık 600 kişi ziyaret etti, sağolsunlar emeklerimizi boşa çıkarmadılar.

Ooze'da dungeon'da falan yapın diyenler İzmiRock'u tanımamışlar diye düşünüyoum, Arkadaşlar biz müziğin maddi çıkarlara bağlı bir raund alanına girmesine karşıyız, haaa barlar bana derseki sizin konserlerinizi yapıcaz birayı da 2 milyondan satıcaz o zaman problem yok, ama ben ne müzisyenin ne izleyicinin sömürülmesine dayanamıyorum!!! Ayrıca her hangi bi beldiye organizasyonu yapmak inanın bana bar organizasyonu yapmaktan çok çok çok daha zor bir olay,

Bu İzmiRock'un ilk görüşünüz fakat sakat son görüşünüz olmıycak, buca, bornova, konak, narlıdere...vs.. görüşmelerimiz sürüyor.

Bizi Takip edin ;)

Bu akşam ve yarın akşam HERKEZİ BEKLİyORUZ
  • criesonthewind • 10 Eylül 2005 00:00 • #611938
    bence de iyi bi iş sayılabilir ama tıpkı rock'n coke daki gibi burada da hip hop grubu görüyoruz ve insan sos in burada ne işi var demekten kendini alamıyor
  • furious • 10 Eylül 2005 00:00 • #611939
    hiphop grupları kendi alanlarında yapınca hep underground oluyo ondandır haha :)

açık hava da konser organize edemiyolar yazık :P