Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

1.Karşıyaka Rock Festivali @ İzmir

Bu konu şu haber ile ilgilidir: 1.Karşıyaka Rock Festivali @ İzmir
  • slipknot_ • 10 Eylül 2005 00:00 • #611940
    Useless'i beğendim.Özellikle basçısının bence sahnesi iyiydi bi amatör gruba göre ve playlistlerinde de RATM-Killing Drowning pool-Tear away ve son olarakta çaldıkları Korn-Blind ile takdirimi kazandılar :)
    Sert kalın!
  • baranthalas • 10 Eylül 2005 00:00 • #611941
    ya amatör festivallerde konserlerde hip hop ın yer almasna karşı değilim sonuçta insanlar sesini duyurmaya çalışıyor..ama rock n coke ta ana sahnede ceza terbiyesizini görmek kesinlikle istemediğim bir olay..

izmiRock *alkış*
  • radyokafa • 10 Eylül 2005 00:00 • #611942
    dün akşam haberim oldu festivalden. dünküleri kaçırdım bugün gelicem.kaçta çıkıyor gruplar sahneye?
  • radyokafa • 10 Eylül 2005 00:00 • #611943
    saat yazıyormuş ya, pardon!
  • movsar • 10 Eylül 2005 00:00 • #611944
    ordayım bugun güzeldi insallah hep güzel olur :) aydın da yapğın bi festival yaa yol parası koyuyo adama :) burda potansiyel var sayın yetkililer
  • DUMcAN • 11 Eylül 2005 00:00 • #611945
    ya herşey güzel de burada çalan grupların nasıl haberi oldu yani başvuru falan yok muydu?konser fırsatı kollayan gruplar var burda!:) k.yaka bornova göztepe konak alsancak farketmez!burayı en çok ziyaret eden grubun mor ve ötesi olduğunu ve istanbulda yılda en az 8-9 konser veren dumanın izmire 2 yılda 1 geldiğini göz önüne alırsak artık izmirde bu ve bunun gib rock organizasyonları artmalı. amatör grupların sesini duyurması için çok iyi bi fırsat bence.gelemedim buna ama 2 sorum var yapanlara;
    1-bu festivalde çalan grupların sahneye çıkması için yaş ortalaması diye birşey var mı?
    2-bornovada böyle bir festival olursa ve tabii üstte belirttiğim gibi gruplar başvuruyla seçiliyorsa daha önceden haber verilebilir mi?
    bornovada olan böyle bir org.a zaten geliriz de çalan grup olarak katılmak bambaşka olurdu sanırım!

Bu organizasyonu yapanları gönülden tebrik ederim ve devamını dilerim!!! TEBRİKLER İZMİROCK!!!!
  • Ersoy • 11 Eylül 2005 00:00 • #611946
    insanların aileleri ile birlikte geldiği, yanıma çocuk arabalarının parkedildiği, gitarların ve vokallerin doru dürüst duyulamadığı, karşıyakalı tiki gençlerin ortam yapmaya geldiği, oğlan çocuklarının cool takılmak maksadıyla sahne önüne gelmeye bile tenezzül etmediği, pogo yapmaya çalışan bir kaç gencin birbirlerinin ağzını burnunu kırdığı, herşeyiyle eksik bir festival, hiç olmamış, 3-5 bişeyler verseydik te şöyle adam gibi grupları getirselerdi
  • metaldream • 11 Eylül 2005 00:00 • #611947
    pek fazla tanınmamış grupların gelmesi o kadar da önemli değil, önemli olan bu tarz bir festivale başlanmış olması, sonuçta en azından bir ses getirmek öncelikle düşünülen. destek vermek gerekiyo biraz da iyi grupların gelmesini istemekten önce! keşke izmir de olsam aynı tarz müziği dinleyenlerle bir arada bulunmak bile yeter, gerisi gelir bence. Tebrikler..
  • cezci • 11 Eylül 2005 00:00 • #611948
    3 grup dinledim 3 üde çok kötüydü ama festival falan yapmak güzel tabi.adım başarılı tebrikler.
  • sky_forever • 11 Eylül 2005 00:00 • #611949
    hangi günün grupları onlar!?!!!