-
bence Nurhat ın olmaması çok bi eksiklik keşke bassta olsaymış bir etnik fussion jazz havasında olsa volkan oktem li felan cok daha guzel olurmus ama gitarlarda erdinc şenyaylar güzel bir secim
-
bence gitarda erdem sökmen olmalıydı ayrıca nurhatın olmaması gerçekten bi eksi
-
bence gitarda erdem sökmen olmalıydı ayrıca nurhatın olmaması gerçekten bi eksi
evt nurhat şensesli eksiklik olmuş.
-
Özellikle İsmail Tunçbilek'e dikkat edin. Adam bağlamayla jazz,blues hatta rock, ne varsa döktürüyo... Ağzım açık kalmıştı ilk izlediğimde.
-
nurhat la volkan olsaydı laço tayfa diye piyasaya sunardı.böyle düşünmeyin.albümde üç boyutlu ses falan demiş ama miks problemleri var sanırım.bazen klarinet altyapı içinde yok oluyor.bir de klarinet sesi fazla parlak ve mid li gelmiş.nedendir bilmem.hüsnü abinin seçimi sanırım.bir bildiği vardır elbet.kendisine ve dinleyenlerine güzel bir hediye..bu tarz şeyleri sevenlere Serkan Çağrı'nın nefesim albümünü de tavsiye ederim.o da zevkli.
-
"Bülbülüm Altın Kafeste" isimli şarkı, Mustafa Kemal Atatürk'ün en sevdiği şarkılardan bir tanesidir, bu albümde bu şarkıyı Orhan Şallıel'in orkestrasyonuyla dinliyoruz ve Atatürk'ün sözü aklımıza geliyor, kendi sanatı olmayan toplum, yokolmaya mahkum toplumdur...
Kendi türkümüz, şarkımız, geliştirilmiş, modern dünyaya ayak uydurulmuş bir yenilikçi orkestrasyon...
Hüsnü Şenlendirici'nin mükemmel yorumu ile bu cd ile ulaşıyor...
ne diyelim, teşekkürler; emeği geçen herkese...
-
bence herşeyin kendine özgü bir tadı var.eğer nurhat şensesli ya da volkan öktem'in ksikliği hissedilseydi eminim ki onlar da o albümde yer alırlardı.Erdem sökmenin olmaması da ayrı bir tad olmuş bence.Erdinç gibi bir üstad varken...Dinleyenlere keyif vermesi dileğiyle...
-
Bu, geçtiğimiz mayıs ayında çıkacak denen albüm galiba
İsmail Tunçbilekte varmış.Of off yine döktürmüştür bunlar..
-
Şu isim olmalıydı bu isim olmalıydı demeyelim, albümü dinledim kimsenin eksikliğini hissetmedim:) Gayet güzel kaliteli olmuş. "Bülbülüm Altın Kafeste" çalışmasının düzenlemesinde Mustafa Kemal Atatürk yazıyor. Ben gururla dinledim açıkçası.
-
valla zaten bu parcaları neredeyse aynı kadroyla trt-2 de dünya türküsünde dinliyoduk ve izliyoduk.hatta a takımına bile koınuk oldu bu kadro.bence cok güzel bi calısma.bu kadroda orhan şallıel,ceyhun celikten,ismail tunçbilek ve atytaç doğan'ın yer almasınada sevindim.herkesin keyifle dinleyebilecegi bi albüm bence.herkesin dediği gibi nurhat gibi bi müzik adamı niye yok.orasını heralde bu kadroda düşünmüştür.elbet vardır bi bildikleri....