-
mükemmel bir albüm ismi acaip hoşuma gitti
-
arkadaşlar bende leylimley yaylı düzenlemelerine bayıldım. ismail tunbilek yapmış !! albüm süper pazatesi aldım sabah akşam dinliyorum.
-
>> Kimseye etmem şikayet << süper olmuş
Serhan kardeşim Almış götürmüş diyar diyar gezdirmiş bizi bu düzenlemesiyle.
Ne denir Hüsnü Şenlendirici bu işte Cümle Kurmak Zor...
-
gerçekkten çokk özel bir albüm zaten çokk yakından takip ettigim müzisyen abilerim süpeşiz harika müzik yapıyorrlar herkesin dinlemesinii öneririmm....sevgilerimlee
-
mükemmel bir albüm.cd icinde sarkı degil ruh var ruh!verdigim paranın her kurusuna değdi.helal olsun hüsnü abime.cok efendi adam.........
-
100 ytl olsun yinede alırdım tek kelimeyle mükemmel insanı alıp başka boyutlara götürüyor bülbülüm altın kafeste mükemmel olmuş bi arkadaşım dinlerken gözlerim yaşardı demişti bende dalga geçmiştim ama ben hüngür hüngür ağladım SOYADINI BU KADAR HAKEDEN ÇOK AZ SANATÇI VARDIR... ;)
-
gitarda erdinç babanın olması mükemmell....bu arada geçtiğimiz günlerde doğan hüsnü şenlendirici...tekrar iyiki doğdun...albüm süper gerçekten...kralsın,nefesine sağlık
-
gitarda erdinç şenyayların olması her zaman büyüler,şarkıyı sevdirir..hatta nerdeyse vazgeçilmez yapar...hastasym erdinç baba'nın..zamanı gelince tanışmak nasip olucak inş..duacıym bu konuda...hüsnü şenlendirici inanılmaz bir adamsın...helal olsun demekten başka bişey denilemez ....