Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

Türkçe rap'te yeni bir soluk: Orontez Underground

• sdqantaris • 6 Ekim 2005 00:00 • #613106
    Sevmeyen sevmesin. Dinleyen dinlemeyen herkes eleştirsin ama bok atmadan, söyleyeceği şeyi iyi veya kötü, doğru dürüst bir üslupla söylesin.

Adamlar yapmışlar işlerini, kliplerinin izledim. Güzel de olmuş. Rap sevmem dinlemem de ama yapılan işe de biraz saygı duyulması gerekir.

Zaten garaj bok atmaca mekanı olmadı mı... Klavyenin arkasından salla babam salla. Ne kimin kim olduğu belli, ne cesaretin sınırı var ne de başka bir şeyin.

Başarılar arkadaşlar, iyi çalışmalar. Antakya'da rap müzik yapan insanların olması da ayrıca ilgimi çekti ve çabanızı desteklerim her türlü.

Saygı, sevgi.

Onur
  • Phish • 6 Ekim 2005 00:00 • #613107
    orontez adlı grubun üyelerine yazıyorum bunu,

burda ki kötü eleştirileri ki eleştiri bile denmez saldırı ve hakaretleri ciddiye almayın . çünkü bunları yapanlar 16 17 yaşında çocuklar. karakterleri gelişmemiş kompleksli kişiler. garajdaki çocuklar yüzünden doğru düzgün birşey tartışılamaz ve konuşulamaz hale geldi zaten.
  • queenmania • 6 Ekim 2005 00:00 • #613108
    arkadaşlara başarılar diliyorum ve rap i kötüleyenlere de müziğin enstrumandan diil;ezgi den,armoni den,melodiden oluştuğunu belirtmek isterim...bunları yaratmak için sadece enstrumana ihtiyacınız yoktur
  • Chetyn • 7 Ekim 2005 00:00 • #613110
    E O Ha

14 kisi 12 sarki yapmis cokta buyuk degil
    futbol takimi bile 11 kisi bea

Küfürsüz Rap - Cırtcırtsız Cap olmaz
  • Orontez • 7 Ekim 2005 00:00 • #613111
    Chetyn cidden senin mantığına hayranım ya. artık daha ne diyebilirimki . Yaşının 16 olmasına veriyorum bu yorumu.
    Phish abimin ya da ablamın dedigine katılmamak elde degil. Ne acı bi durum..

Bu oluşum 14 kişiyse 14'üde Rap söylüyo anlamına gelmiyo herhalde. Zaten 3 ü Dj. bi de haberi iyi oku , 11 şarkımı albümmü artık.

Küfürsüz Rap - Cırtcırtsız Cap olmaz

Bu yorumu yazacağına bi parçayı indir bakalım. Oluyomuymuş , olmuyomuymuş..
  • halimiz duman • 7 Ekim 2005 00:00 • #613112
    saygılarımı sunarım...
  • bonetobewild • 8 Ekim 2005 00:00 • #613113
    ben rap dinlemem ve rock festivallerinde de cikmasini istemem acikcasi.ama burasi bi müzik portali olduundan herkes girebilir tabi.
    yorumları okudum,millet atıp tutuyo sacma sapan.ama adamlar gayet seviyeli cevap veriyo.klibi de izledim bence piyasada sacma sapan iş yapan rapcilerden katla daha iyi
    umarım bandrolu de görürsünz basarılar..
  • Chetyn • 8 Ekim 2005 00:00 • #613114
    ya tamam saçmalamisim ama 14 kisi bi sahneye sihamazsiniz opera mi bu ya - aranizda hiç mi kavga olmuyo
    bi roportaj olunca bende konusiyim die kavga etmiyor musunuz ?
    sarkilarinizi dinlemem ama herkes kendi yoluna bende muzik yapmaya calisiyorum ama adam secerken takilabilcegimiz kisileri seciyoruz sonucta nese uzatmiim basarilar umarim bi yerlere varirsiniz ...
  • racer • 8 Ekim 2005 00:00 • #613115
    Başarılar Orontez RESPECT!!
    Kadıköy Alcatraz...Gazap a.k.a Racer
    "KONTRA BİRLİK"-"RAPİZM UNDERGROUND"
    Rap ve Rockı birbirine düşman etmeye çalışan şahsiyetler bikaç çoluk çocuktan başka kimse değil!!
    Rap ve Rock bana göre düşünceleri ile birbirine çok yakın müzik türleri ve "POP" a karşı birlikte cephe almalılar neyse fazla uzatmayalım...
    Respect Türk Rock & Orontez Family
  • MaLKoCH • 9 Ekim 2005 00:00 • #613116
    RAP VE ROCK. Bunlar farklı müzik türleri. ROCK VE KLASİK müzigin birbirinden farklı olması gibi.

demişsin orontez

Ama malesef klasik müzik bir müzik tarzı değildir sadece klasik dönem çok sesli batı müziğinde bir dönemdir. Bu dönemi edebiyatta da görebiliriz.