-
Bu kadar şakı yapılmış madem bu kadar tanınıyor neden bir albüm yapılmadı adam gibi parayla satılan?? Birde merak ettim 14 kişi napıosunuz yaa??
Hadi başarılar ;)
-
evde indir bi güzel beat programı, birde sm57 al çak vokali üstüne al sana albüm.çıkar tabi 11 albüm... ulan bi parça kaydetmek için oramdan buramdan kan geliyor benim...
-
Dikkat et 14 kişiden meydana gelen bir "OLUŞUM". Grup degil. Bu oluşumun içinde tek başına çalışanda var , gruplarda var.
Utku_death arkadaşım , rock'la rap'i karıştırma lütfen. Dünyanın bir numarası bile Rap müzikte canlı enstrüman kullanmıyor. Müziğinizi insanlara dinletebiliyorsanız , canlı ya da program pek farketmiyo benim için. Dinletemiyosakta elbette saygımız var.
-
yazık, oturup stüdyolarda konserlerde barlarda harcadığım zamana yazık. gerçekten dünya samplelar üzerinde dönüyor...
-
Rap ile rock'ı karıştırmayın. Zaten tamamı pc iel halledeilmiş bir müzik türü studyoda yapılmış evde yapılmış ne farkeder. Doğru melodiye doğru söz oldumu gerisi fasafiso
-
14 kişimi..slipknot gibi yani..1 tanesi şarkı sölerken diğerleri sahnede kavga ediyo güreşiyor falan onlarda mesela..sizde de diğerleri horon tepsin,şov mayetinde...
-
hakkaten elelem komedi peşinde hadi laf sokuyumda şurda egomu tatmin edeyim diye giriyor bu siteye. Kardeşim 14 kişi bu oluşum içerisinde grup değil bu biraz araştır sitesine gir oku bak ne oluyor anla sonra erspri yap ki espri de zaten soğuk havalarda siteyi dondurdu...
-
bakteri kolonisi gibisiniz.... yaptığınız müzikte bakterinin yapısı kadar basit.... 2 vici ,3 dum ,5 tıs.... ve fısssss
-
14 kisi bula bula bu ismi mi buldunuz grubunuza :P neyse bence dinlemeden elestirmemek gerek ayrica renkler ve zevkler tartisilmaz vs...
-
İşte mantıklı insan diye buna derim ben , teşekkür ederim TooL en azından diğerleri gibi Rap kelimesini duyunca karalamaya başlamadın.. Zaten diğer zihniyetleri anlayamıyorum. neyse..
Neden Orontez. onuda açıklayayım ;
"Orontes" , Antakya'dan geçen Asi nehrinin çağlar önceki adıdır ( Mitolojik ismi ) bizde biraz daha farklı olması açısından Orontez yaptık ve 5 senedirde bu şekilde devam ediyor. Umarım anlaşılmıştır.