-
bence bi demo icin gayet guzel olmuş kayıt falan..
burdaki yanlıs elestrilerede karsıyım. elestri yapmak icin o yollardan gecmek gerekir galiba..
-
yorumları okuduğumda çok kötü birşey bekliyordum böyle dinlemeye tahammül edemeyeceğim hemen kapatacağım bir parça dinlemeye başladığımda yanıldığımı anladım başarılar kardeşler...
-
vokal çok çalışmalı çook bence
-
"demo gereksiz olmuş..." tamam bir daha yapmayız.
demodaki geri kalan şarkılar için cd'yi istanbulda noo ry skate shop.. gibi adını tam da bilmediğim bir yerden edinebilirsiniz. istanbullular biliyodur herhalde. ankara ve diğer şehirler için;
mesnevi sok. 46/26 a.ayranci ANKARA
adresine 3 lira yollarsanız demoyu hemen yollarım. ya da ankaradaysanız kapıyı çalın, cdyi çeker veririz.
bu kadar zıt kutuplarda eleştri görmek beni çok şaşırttı. fakat sonra anladım ki; düzgün eleştri yapanlar; ne yapmaya çalıştığımızı anlamışlar ve destek amaçlı eksikleri sayıyorlar. karşı kitle ise "bk gibi" "bu ne beaa"den öte bişey söylemiyor. rahatladım... sağolun
-
Bu demo da emeği geçen herkesi allah a havale ediyorum
-
YENİ MP333333
www.isoundclick.com a koyuyorum bikaç şarkı daha... diğerleriyle biraz daha oynicam hepsi içime siner gibi olunca hepsini koycam. yaşasın beleş paylaşım. şimdilik ekstradan
+düşüyorum
+nereye şimdi
+param da param
şarkılarını indirebilirsiniz. yüklüyorum şimdi 1-2 saate orda olurlar.
soundclick'ten "zibidiler" diye arayın
-
dejenere turkçe olmazmış yani selamlar(sl.mlar?) normal keremmm....ya senin başka bi sitede yazdıın yorum var biziz barla ilgili.yokm orda çalan tipler zaten başka yerlerde çalamz diyeee...sen şu demo performansınla gölge gibi birock barda haftalık program tutturabileceğini sanıyosunnnn.....
ama demo güzel olmuş(zulümü dinledim)..b
raz athena taklidi olmuş ama........:)