Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

Demo Albüm :: Apriori - Revival Of Hate

Bu konu şu haber ile ilgilidir: Demo Albüm :: Apriori - Revival Of Hate
  • Apriori • 14 Ekim 2005 00:00 • #613349
    Arkadaşlar gerçi sitemizde belirttik ama tekrardan değinmeden edemiycem mixing&mastering esnasında yaşadığımız sorunlardan dolayı kayıtlara yansıyan şeyler var bu sorun belirgin bi şekilde volume düşüklüğü bu nedenle affınıza sığınıyoruz...
  • P_E_N_A • 14 Ekim 2005 00:00 • #613350
    abi ses çok boğuk yaaaa bence kaydı bi daha yapın... daha anlaşılır olmasını sağlayın...
  • JamesHetfield • 14 Ekim 2005 00:00 • #613353
    güzel gayet güzel . ama kayıt berbat.
  • Apriori • 14 Ekim 2005 00:00 • #613354
    Arkadaşlar yaa inanın bizde kayıt kalitesinin daha iyi olmasını nasıl isterdik ama aksilikler işte bi ara lanetlendik gibi bişi :D

Aslında burada duyuru yaparken daha çok merak ettiğimiz şey sizlerin besteler hakkındaki yorumlarınız...
  • furious • 15 Ekim 2005 00:00 • #613355
    full albüm mantıklı olmuş :D onu çekiyorum şu an. bakalım umarım kayıt besteleri anlamamızı pek etkilemiyordur..
  • furious • 15 Ekim 2005 00:00 • #613356
    Tüm şarkıları dinledim. Kayıt gerçekten çok ama çok feci.. Benim düşüncem Metallica, Megadeth gibi grupları zamanında çaldınız ve beste girişimine girdiniz, ya da çok dinlediniz bu çıktı ortaya. Tüm ritm gidişleri vs. hep artık klişeleşmiş gidişler. Daha farklı şeyler beklerdim. Yani zamanında 1990 larda yapsanız eyvallah diyecemde 2005 e geldik.
    Başarılarınızı dilerim.
  • Apriori • 15 Ekim 2005 00:00 • #613357
    Sevgili furious,

Aslında bu müzikte çoğunluğun iddia ettiği ama bizim kabullenemediğimiz bir tabir var "modası geçmiş olmak" artık çoğu kişi bu tarz müzikleri dinlerken ya "modası geçmiş" diyor ya da "çok basit ritmler olmuş" diyor.Bir yandan da geçmişe özlem duyuyor.

Metal müzik sonuçta popülist bir müzik türü değil bugün yapılan yarın asla ama asla unutulmuyor nasıl bugün metallica "kill'em all" zevkle dinleniyor,slayer "reign in blood" da deliriliyosa aynı şey bu tarzda müzik yapmış,emek harcamış herkes için geçerli.Sonuçta dediğim gibi popülist bi tarz değil zaten olsa acıdan,kederden,sıkıntılardan değil de aşktan,çiçeklerden,böceklerden bahsedilirdi.

Biz kesinlikle kendimiz çalarken haz alacağımız,seveceğimiz şeyleri yapmaya çalıştık ve uğraştık ki parçaların hepsi birbirinden farklı olsun,tek düze olmasın.Bunları yaparkende elbette çoğu gibi dinlediğimiz gruplardan etkilendik,etkileneceğiz.

Dinleyip yorum getirdiğiniz için teşekkürler....
  • iwaly • 15 Ekim 2005 00:00 • #613358
    ben de dinledim ve sanırım furious ın görüşüne ben de katılıyorum metallica megadeth vs. trash metal gruplarından çok etkilenmişsiniz pek bir orjinalliğiniz kalmamış tabii ki 15 yıl önce de şimdi de dinlenir o ayrı ama size özgü bişey oluşmamış bence
    dinleyici olarak görüşüm.başarılar
  • saglamadam • 15 Ekim 2005 00:00 • #613359
    komik olucak ama elemination of the powns'un introsundaki akorlar radiohead - 2+2=5 ile aynılık göstermekte =))) dinleyip üstüne you have not been payin attention dediğim vakit başarılı oluyorum =))
  • Apriori • 15 Ekim 2005 00:00 • #613360
    Lütfen eleştirilerimizde yapıcı olalım,yıkıcı değil.Bu işte aylarca harcanmış emekler,fedakarlıklar var.Metallica'ya benzemiş ya da megadeth'e benzemiş gibi yorumlardan daha farklı yorumlar beklerdim sizlerden.Şu ana kadar parçaların kendileriyle ilgili hiç bir yorum yapılmadı.
    Maalesef yerli gruplara karşı bir önyargı ve kinaye söz konusu.Herkes birilerine benzetilmeye çalışılyor;fakat yeri gelince yerli gruplarımıza sahip çıkalım deniyor.
    Yine de dinleme özverisinde bulunup yorum getiren herkese teşekkürler...