-
Beyn-Es Sema Ve-L Arz introsu güzel bu arada dramatik ama gitarın tonlarına dikkat (!)
chorus dept uygulayın ve hafif ön plana cıkartmaya calısın.daha iyi olacak....
-
Benim düşüncem Metallica, Megadeth gibi grupları zamanında çaldınız ve beste girişimine girdiniz, ya da çok dinlediniz bu çıktı ortaya. Tüm ritm gidişleri vs. hep artık klişeleşmiş gidişler. Daha farklı şeyler beklerdim.
parçalar ile ilgili yorumum vardı. sanırım pek güzel değil diye dikkate almadınız.
-
çok fazla boğuk kayıt yapılmış...
bestelerde madem brutal vokal bence daha hızlı ritimler yapın bayılcam yoksa ve iyi ve sağlam speed solo tabi ki...
başarılarınızın devamını dilerim...
-
furious sen dahil tüm arkadaşların eleştirileri ve yorumlarını dikkate alıyoruz merak etmeyin.
Hız konusuna da gelince aslında biz daha çok headbang ritmler yapmak istiyorduk ama ilk albümümüz olduğu için kapasitemiz olmasına rağmen böyle bir şey yapmayı tercih ettik.Zaten dikkat ederseniz parçaların hiç biri birbirinin benzeri değil.Anladık ki millet hız seviyo e biz de bundan sonra bunları dikkate alacağız tabi ki...
-
her kez gördüğüm üzere kayıtları eleştirmiş ama kim biliyorki bu adamların ne şartlarda kayıt yaptığını. her şeyden öte bu daha ilk kayıtları. deneyim kazancakları kayıtları. eleştiriler eleştiri olmaktan çok öte bir yermeye dönüşmüş.
bence melodiler gayet güzel. ama özellikle intronuz gerçekten hoşuma gitti. bunun dışında şarkılarda vokale biraz daha ağırlık verirseniz gerçekten daha hoş olacağına eminim. ama dediğim gibi intro gerçekten çok hoş. en azından benim müzik zevkime göre.
başarılar arkadaşlar asla yılmayın devam..
-
Bu kayıtları eğer bir Demo albüm kaydı olarak alıyorsak ki haber de öyle yazıyor , Kayıtlar çok kötü!! .. Gitarlardan başka hiçbirşey duyulmuyor. Emek , şu noktaya kadar gelebilmenizdedir.. ve buna herkes saygı duyar.. birşeyler yapmaya çalışmışsınız bu güzel bir olay ve saygı duyuyoruz.. Ancak Kayıtlar , büyük ihtimalle hücum kayıt ve açıkcası kayıtlarda bir emek göremiyorum.. Bu amatör gruplara karşı bir önyargı falan değil.. ama eğer DEMO adında bir haber yayınlanıyorsa , demonun kriterlerine uymalı! her prova kaydını demo olarak insanlara sunarsak , piyasa da gezen milyonlarca demo albüm olmalı!!!
-
Tebrikler Game Over bayaa güzel olmuş.Ama processor var sanırım.Biraz bozmuş sanki
-
Şarkıları dendiği gibi hücum kayıt değil kanal kayıt olarak yaptık. Zaten herşeyide ev de yaptık.Ama arkadaşların dediği gibi acemiliğimize geldi kimse bir kere de süper olamıyo...
Bu arada parçalarda distortion için digitech metal master distortion pedalı ve de efektler için biraz flanger plug in i kullandık....
-
berbat!
-
sesin boğuk olması dışında bence bi sorun yok
kimseyi yermeye gerek te yok..
gayet güzel olmuş
başarılar dilerim..