Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

Demo :: Asilbent - 6

Bu konu şu haber ile ilgilidir: Demo :: Asilbent - 6
  • furious • 24 Ekim 2005 00:00 • #613720
    Kayıt çok dandik arkadaşlar davul ve vokal dışında diğerlerini çok dikkatli dinlemek gerekiyor. 2:00 dan sonra bir yerde duruyorsunuz hızlanıyor şarkı bi yolla orada basın yaptıkları hiç gitmemiş direk yanlış mı basmış yoksa böyle mi düşündünüz bilmiyorum ama olmamış yani slap gibi duydum ama ritmler gitmiyor sesler gitmiyor. Elektroyu da ancak aralarda herşey susunca duyabiliyoruz. Amacım sizi full eleştirmek ıyy bune ya falan triplerine girmek değil. Fakat dinlediğim edindiğim intiba budur arkadaşlar.

Bütünü ile bakarsak, başı ile sonunun benzemediği şarkıları severim güzel bir çalışma olmuş.
  • Verisakeet • 24 Ekim 2005 00:00 • #613721
    Kayıt bence de kötü olmuş. Şarkının ortasına kadar iyi gibi riffler ancak daha sora kopuk riffler girmiş ve alakasız kopuk bir beste olmuş. Son bolumlere dogru bascı slap atmaya calışmış metronomuda kaçırmış ve bu tarz bir şarkıya slap bas eklenmesi gerçekten komik olmuş. Funk değil reggee değil birşey değil. Acıkcası ben bu tarzda slap atan profresyonel bir bascı tanımıyorum varsa bilmek isterim çok çirkin durmuş. Gitarlarda çok kirli çalınmış ve arkada kalmış bence. Vokal hiç fena değil bir kaç yerde sadece detone olmuş. Davul temiz ve hoş çalınmış. Emeğinize tebrik, başarılar dilerim.
  • Short-Cut • 24 Ekim 2005 00:00 • #613722
    kayıt kötü, bass -akordumu bozuk bilmem ama- kötü, gitar tonu ve riffler kötü, vokal kötü...!!! olmamış bence... yinede başarılar dilerim düzelir diye umarım...
  • Rockon • 24 Ekim 2005 00:00 • #613723
    Sanırım hücum kayıt olmuş...

Parçayı beyenmedim evet ritm değişikliği falan fena olmamış iyi fikir ama bas gitar akorunda harbi sorun var...

bence akorları daha fazla oturtmaya çalışın ondan sonra bi daha kayıt deneyin.

Baterist sağlam ritim kaçırmamış iyi yani...

Ama özetliyim parça olmamış tekrar deneyin bence...

Başarılar...
  • furious • 24 Ekim 2005 00:00 • #613724
    Son bolumlere dogru bascı slap atmaya calışmış metronomuda kaçırmış ve bu tarz bir şarkıya slap bas eklenmesi gerçekten komik olmuş
    24 Ekim 2005 Pazartesi | Yazan: Verisakeet

Ya aslında tarza her zaman bağlı kalmak zorunlu değil. Heavy metalde de istenirse slap atılır. Niye atılmasın hiç atılmadıysa sen atarsın aha işte atılmış oldu :)

Ama bu şarkıda gitmemiş o ayrı.
  • Verisakeet • 25 Ekim 2005 00:00 • #613725
    Ama belli standardlar var. Blues bi parcada brutal yapmak hoş olurmu. Ya da jazz bi parcada drive ı acıp palm mutingle calmak hoş olurmu. bunun gibi birşey. Sonucta farklı bı deneme ama kulaga itici ve kotu geliyorki yanlıs calınmıs zaten
  • maske_75 • 25 Ekim 2005 00:00 • #613726
    vokalinizin egitim alması gerek.aşırı derecede detonasyon var.ayrıca bas gitarla,elektro gitarın akorları tutmuyor.
  • guitarplayer • 25 Ekim 2005 00:00 • #613727
    hiç dinlediğim ve sevdiğim tarz bir müzik değil.
    ama aşağıdaki arkadaşlara bir dirhem katılmıyorum. çok yaratıcı bir çalışma olmuş. hucum kayıt olması nedeni ile teknik bazı sorunlar olmuş olabilir.
    profesyonel bir ekip yardımı ile tüm teknik sorunlar giderilir.
  • gokhanozdiker • 25 Ekim 2005 00:00 • #613728
    merhaba asilbent.. bence vokalin kendini geliştirmesi lazım.. yer yer sözler anlaşılmıyor.. kayıt malum.. gitarlar sade ve sadelik iyidir ama şarkı bir ara kopacak gibi geldi ve orada solo bekledim.. baslara yeterince eleştiri (geneli kötü) yazılmış gerek duymuyorum.. davullar iyi olmuş.. genel olarak şarkının yapısını beğendim.. esler yerinde.. ellerinize sağlık derim başka da bişey demem..ha bir de diğer şarkıları dinlemek nasip olur inşallah.. kolay gelsin arkadaşlar..
  • Asilbent • 25 Ekim 2005 00:00 • #613729
    diger demolarimizi dinlemek icin ;

www.purevolume.com/asilbent_/music ve

www.purevolume.com/asilbent/music

linklerini tiklayarak ulasabilirsiniz

tüm elestriler icin tesekkürler..