-
çok kötü kusura bakmayın...
-
Bence güzel şarkı ama kayıt vasat.Gitar solosu da olsa çok iyi olurdu.Davulcu kusursuz, gitarları vokalleri duyamadık diyen arkadaşların müzik dinlemeyi bırakmalarını tavsiye ederim, en azından eleştiri yapmasınlar.
-
Hücum kayıtları Demo Albüm modunda sunmayın artık!!.. Demonuzu hangi müzik markette bulabiliriz.. Eskiden , akmar pasajına takılanlar bilir , demo albümler satılırdı. ve o albümler saatlarce , günlerce emekler sonucunda çıkmıştı. Bizim alıştığımız demo kayıtlar , hücum-prova kayıt değil genelde kanal kayıt olur. Doğru dürüst birşeyin anlaşılmadığı Prova Kayıylarını , demo albüm diyerekten burda sunmayın artık....
-
Suan icin biyerden temin edemezsin demomuzu agustos ayinda cikmisti piyasaya b.köyde kriptondan ve sirinevlerde ayvazdan temin edebilirdin o dönemlerde ama cok istiyorsan gecersin irtibata veririz sanada bir cd.
evet kayitlarimiz hucüm kayit madem bir grubun var seninde bilmen lazim kanal kayitla hucüm kayit arasindaki farki (fiyat açisindan)
ne yani ögrencisin ya da yeterli miktarda birikimin yok diye insanlarla paylasma mi demek oluyor bu..
paran yoksa birak müzigi mantigiyla devam edin N_I_R_V_A_N_A
bir cok demo dinledim aralarinda istisna kanal kayit yapmis grup denk geldi vede onlarda piyasada belli bir yere belli bir kesime hitap eden gruplar
-
altoları biraz akor etseydinya baterist olanı!
-
gayet güzel ellerinize sağlık umarım dahada güzellerini yapıcak imkanlara sahip olursunuz
-
Güzel bir çalışma elinize sağlık...
Kayıt kötü ama en azından gitarların biraz daha ön planda olması gerektiğini düşünüyorum, uzaklardan bir gitar sesi geliyor ve vokalin olduğu kısımlarda gitarları seçmek zorlaşıyor.
Ayrıca burası bir paylaşım ortamıdır ve insanlar yaptığı çalışmaları burda yoruma ve insanların beğenisine sunar bunu halen anlayamamış arkadaşlar var sanırım bu açıklamayı o yüzden yapma gereksinimi duydum.Başlığa baktığımdada "Demo Albüm" yazısı görmedim sunulan sadece bir demo ,sanırım eleştirileri daha bilinçli yaparasak yol alabiliriz .
-
Bence biraz geliştirilirse cok hoş bir grup olcak ben sevdim Sadece müzik kalitesi yetersiz
Başarılar dilerim
-
yorumlar için teşekkürler arkadaşlar.. altolara yapacak bişeyimiz yoktu çünkü zamanımız çok kısıtlıydı. ayrıca bass gitarda kötü demiş bazı arkadaşlar.. evet kimine göre kötü olabilir hatta kayıtta böyle olmuş olabilir. çünkü serbest diilsin ve belli bir zaman sınırın var. ayrıca biz öyle sürekli biyerlerde çıkan ya da hergün stüdyoya giren insanlar diiliz. herkezin bi işi ve okulu var. bunlarıda değerlendirmeniz açısından sölemek istedim. kısacası hücum kayıtta ne kadar kalite arıyabilirizki... eleştirileriniz için gene teşekkürler...
-
ayrıca birşey daha söylemek isterim. demo albüm diye birşey yazdıımızı hatırlamıyorum.. ayrıca demo demek insanların beğenip beğenmediklerini anlamak açısından ortaya sürülen bir denemedir. insanlarla paylaşmaktır. ilk olarak bir şekilde insanlara ulaşmalısın ki (bunun kalitesi ne olursa olsun) insanların görüşlerini alıp daha iyi çalışmalar için cesaret kazanasın.
saygılar sunarım :/