-
harika bi çalışma olmuş..hakkettiğiniz yere gelirsinz umarım..yürüyün be gelibolunun çocukları kim tutar sizi...Selim davula sert vurma bakiim :D
-
bence deişik bi tarz yaratmışınz..heavy desem değil,prograssivve desem tam değil,thrash havası da var anlayamadm gitti
-
Baterist: OK
Lead Giutar: OK
Ritim Gitar: OK
Vokal: OK
Besteler: Come back to me ve Loser iyi baya...diğer 2sini beyenmedim...
Geçişler falanda süper yolunuz açık olsun arkadaşlar... : )
-
arkadaşlar bilmiyorum ama hiç dikkat ettinizmi davul bana biraz dijital gibi geliyo tonları ama emeğe hiçbir şekilde saygısızlık yapmak istemem çünkü ortada bi emek ve çalışma var ayrıca gitar rifleri baya düz geldi bana heralde tarzdandır.
Umarım davulcunuz canlı performansta crossları böyle kullanıyodur her ne kadar elleriyle ritimleri hep düz tutsada...
(başarılar)
-
kesinlikle etkileyici
davullar tekduze? kesinlikle katılmıyorum, hatta tekduze yakıstırılabilecek son sıfat gayet yaratıcı vede gitar rifflerini cok iyi vurgulamış, Var* in middle east gercekten harika ama su noktada cok uzuldum keske bu kadar cabaladıgınız bestelerinizin kayıtlarını studyo ortamında yapsaydınız, artık yapma sansınızda yok sanırım ,umarım toplanır iyi işler yapıldıgını gostermeye devam edersiniz...
*dejenere turkce!!! bu garajın ingilizce isimleri ayıklayabilme ozelligi yok sanırım:)
-
genel olarak master dan bahsediyorum... var ise mackie final mix i kullanın.. 1500 kb ler cok 200 ler az.. level olarak. vst mackie final mix i alın kurun. farkı duyarsınız. onun dısında tansiyon iyi.. ama size iyi bi mix yapmak lazım..
-
ÇANAKKALELİ demişlerde çanakkaledede biryerde dinlemek lazımm burdada çalarlarsa güzel olur tanımış oluruz arkadaşları
-
GRUPTA GÖZARDI EDİLMEMESİ GEREKEN BİR VOKAL GERÇEĞİ VAR! DİKKAT ETTİM DE HİÇKİMSE BU KONUYA DEĞİNMEMİŞ! Bence şarkıları belli bir kişiliğe sokan ve tekdüzelikten kurtarıp şarkılara duygu katan Sevgili Cem in o eşsiz vokalleridir. Bir çok amatör grup dinledim ama bu kadar kaliteli bir vokal görmedim ama tabi ki anlayana. Amatör kayıt olduğu için bazı ayrıntılar anlaşılmıyor bir de bazı yerlerde gitar ve davul sesleri vokali bastırıyor bence bu eksi bir nokta ve kayıt biraz kalitesiz olmasından kaynaklanıyor.
-
o davul ne öyle ya... ya ben sağarım ya da ... sağarım ya :))) o davul pc le yazılmış..
-
evet kulaklıklarla dinleyince insan davulları gercek sanabiliyor