Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

Yeni Demo :: Middle East

Bu konu şu haber ile ilgilidir: Yeni Demo :: Middle East
  • spidrex • 1 Kasım 2005 00:00 • #613770
    müziğe diycek pek bi şey yok ama vokal gerçekten felaket.hakkını yemeyelim güçlü bi ses ama gitarla farklı yerlerde giriyolar gibi geldi bana.ve çok sayıda detone olduğu yer farkettim.ama kayıt ortamları pek iyi değildi sanırım.uğraşın arkadaşlar.sevdiği iş için savaşan herkese sonsuz saygım var.başarılar...
  • BonJovi • 2 Kasım 2005 00:00 • #613772
    Şarkılarında rööööööaaaghhhhh dan başka bişi duyulmayan gruplardan bıktıysanız tavsiye edebileceğim bir grup.Vokalin ne kadar yetenekli olduğunu anca müzikten anlıyorsanız farkedebilirsiniz zaten onun dışında hiçte rezil ya da felaket (!) olduğunu düşünmüyorum.Aksine bu grubu sırf vokal için dinlerim
    .İlerde türkçe ve daha hard rock soundunda kayıtlar yapmaları dileği ile saygılar... (gitarlan farklı yerlerde gidiyolarda klasik bu işten anlamayanların yaptığı saçma sapan bir yorumdur sürekli karşılaşırım.Komik, gülmek gerek)
  • saglamadam • 2 Kasım 2005 00:00 • #613773
    davul kulağa pek hoş gelmiyo... bu davulları öyle herkes çalamaz zaten... joey jordison denilen insanlık dışı varlık belki... şarkının sözlerinden de bişey anlayamadım şahsen... çok gürültü dolu şarkılar...
  • TerminaL • 2 Kasım 2005 00:00 • #613774
    yazdığım şey kötülemek adına birşey değildir.ben sadece bir öz eleştrimi verdim. ama her zaman destekleyen bir yapıdayız. www.metalattack.net
  • badunknown • 2 Kasım 2005 00:00 • #613775
    davullar ile şöyle bi açıklamada bulunayım;evde akustik davul kaydı yapmak için ekipman ve imkanımız yoktu.bu sebeple elektro davul+sample kullandık.davulcumuzun performansını kanıtlayabilecek bir davul solosunu sitemize yakında koyacağız şüpheniz olmasın ;)

evet kayıtlarda çok zorlandık ve vokallerin kayıt kalitesine gelincede;grup elemanları çoğunlukla birbirinden ayrı olduğu için cem vokal kayıtlarını Kars Sarıkamış'da kendi inmkanları ile "becerebildiği kadar" kaydedip bize yolladı ve şarkıların üzerine montaj yaptık.bu nedenle vokallerin kayıt kalitesi bu şekilde oldu.
    birdahaki demoda studyo kullanmayı düşünüyoruz umarım herşey daha iyi olacak.ilginize teşşekkür eder saygılarımızı sunarız.

http://www.necroshine.com
  • hergah • 2 Kasım 2005 00:00 • #613776
    şarkıları çok beğendim.özellikle middle east ve loser muhteşem olmuş.gitaristlerin ne kadar teknik oldukları belli oluyor.çanakkalede ulaşın ismini daha önce duymuştum meğerse çanakkale çevresindeki en iyi gitaristlerden biriymiş... ders verirmi acaba :P başarılar diyorum başka bişi diyemiyorum..
  • Synthesizercı • 2 Kasım 2005 00:00 • #613777
    "Linklere sağ tıklayıp hedefi farklı kaydet seçerek bilgisayarınıza indirebilirsiniz."

linkler ölü...
  • badunknown • 2 Kasım 2005 00:00 • #613778
  • naki • 3 Kasım 2005 00:00 • #613779
    suan siteden downloadlarda hic bir sorun yok. iyi veya kotu ilgilenen herkese tesekkur ederiz.
  • MELOŞMELOŞ • 27 Kasım 2005 00:00 • #613780
    abi türkiyenin dream theater'ısınıs nediyelim yolunuz acık ola lead gitar şahane