Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

Yeni Demo :: Onur Korkmaz - Gitti

Bu konu şu haber ile ilgilidir: Yeni Demo :: Onur Korkmaz - Gitti
  • spidrex • 14 Kasım 2005 00:00 • #614064
    melodi güzel ama bazı arkadaşların da dediği gibi sürekli aynı melodiyi takip etmesi pek olmamış.ayrıca armoni de tanıdık geliyor.sanki daha önce duymuşum hissi veriyor.(ki bunu insanlar benim şarkılarım için dediğinde uyuz olurum o yüzden kızma).son sözüm de sözlere.bence biraz daha çalışman gerek bu konuda.sözler klişe biraz.bu arada pshyco ve jasonic'e karşı kanımın son damlasına kadar yanındayım.çalışmaya devam...başarılar...
  • spidrex • 14 Kasım 2005 00:00 • #614065
    hocam şimdi indin dünyanın ucu'nu dinledim.hakkaten üzerinde uğraşılmış bi çalışma ve gitti'den daha iyi bence...tebrikler...
  • les paul • 14 Kasım 2005 00:00 • #614066
    yeni demonu tebrik ediyorum onur...
    öncelikle ilk dinlediğim zaman gerçekten tek başına bir kayıt gerçekleştirdiğine inanamadım..
    ''gitti'' gerçekten insanı götürüyor biryerlere..daha güçlü bir ''gurupla'' çok daha iyi yerlere geleceğine inanıyorum... şarkı sözlerin gerçekten güçlü...yeni çalışmalarını merakla bekliyorum...
    başarılar
  • CommandeR • 14 Kasım 2005 00:00 • #614067
    Teşekkür ederim.

sitenın adresini yazayım diplerde kalmış..

http://members.lycos.co.uk/onurkorkmaz/

Onr
  • aim_cade • 14 Kasım 2005 00:00 • #614068
    Ben bu arkadaşa kendisinin daha önce burada asılı demolara yazmış olduğu yorumlardan oluşan bir cevap yazmak istiyorum.
    25/08/2008 "şahin yalabık" : kelmisiniz ?
    06/10/2005 "ömrüm parklarda geçti" : allah islah etsin
    13/10/2005 "ömrüm parklarda geçti": Bu demo da emeği geçen herkesi allah a havale ediyorum.

Çabalamış birşeyler yapmaya çalışmışsın .Çok uzun bir yolun ilk adımlarını atmaya çalışıyorsun ve çabanı çalışmalarını bizimle paylaşıyorsun. bu demonu asmaklada medeni bir cesaret örneği göstermişsin kutluyorum. Hevesini kırma devam et ama sende başkalarını çabalarına ne kadar saygı gösteriyosan sanırım onlarda aynı saygıyı gösteriyor. Bol bol çalış diğer demolarınıda bekliyoruz.
  • hodus • 14 Kasım 2005 00:00 • #614069
    Şunu demek istiyorum ,yanlış anlamalar ortadan kalksın diye Onur'un Şahin Yalabık ve Risk hakkında yapmış olduğu yorum tamamen şakadır, çünkü kendisi Şahin Yalabık ve Riski tanımaktadır ve bir çok konuda desteğini zaten esirgememektedir.Umarım ki çalışmanın önüne geçen bu tartışmalarda bir son bulur.
  • CommandeR • 14 Kasım 2005 00:00 • #614070
    Şahin de arkadaşım risk deki tüm elemanlarda (emre koray murat) Diğer grupta çok sevdiğim elemanlar.. Gereksiz yere gerilmesin gene.. hep beraber güldük bunlara zamanında..neyse

Amaç Güvendik : "Bol bol çalış diğer demolarınıda bekliyoruz" ...Tarzın harika karşım da BoB Rock var sanki.. Şahin e selamlarımı ilet..

onr
  • houseofdeath • 21 Kasım 2005 00:00 • #614071
    Kel Misin? Kel Misin?
  • yenirakı • 1 Aralık 2005 00:00 • #614072
    Bu Adorno'nun yazdığı gibi 'İnsanların müziğe nasıl yabancılaştığının' en güzel örneğidir.Kulağını seveyim.Kötülediğimin farkındayım,özür dilemeyeceğim bunun için.
  • meyvee • 28 Ocak 2006 00:00 • #614073
    ses rengini ciddi ortaya çıkarabilirsin ;) belki arada melodiye bi mırıltı eşlik edebilir =)