-
melodi güzel ama bazı arkadaşların da dediği gibi sürekli aynı melodiyi takip etmesi pek olmamış.ayrıca armoni de tanıdık geliyor.sanki daha önce duymuşum hissi veriyor.(ki bunu insanlar benim şarkılarım için dediğinde uyuz olurum o yüzden kızma).son sözüm de sözlere.bence biraz daha çalışman gerek bu konuda.sözler klişe biraz.bu arada pshyco ve jasonic'e karşı kanımın son damlasına kadar yanındayım.çalışmaya devam...başarılar...
-
hocam şimdi indin dünyanın ucu'nu dinledim.hakkaten üzerinde uğraşılmış bi çalışma ve gitti'den daha iyi bence...tebrikler...
-
yeni demonu tebrik ediyorum onur...
öncelikle ilk dinlediğim zaman gerçekten tek başına bir kayıt gerçekleştirdiğine inanamadım..
''gitti'' gerçekten insanı götürüyor biryerlere..daha güçlü bir ''gurupla'' çok daha iyi yerlere geleceğine inanıyorum... şarkı sözlerin gerçekten güçlü...yeni çalışmalarını merakla bekliyorum...
başarılar
-
Teşekkür ederim.
sitenın adresini yazayım diplerde kalmış..
http://members.lycos.co.uk/onurkorkmaz/
Onr
-
Ben bu arkadaşa kendisinin daha önce burada asılı demolara yazmış olduğu yorumlardan oluşan bir cevap yazmak istiyorum.
25/08/2008 "şahin yalabık" : kelmisiniz ?
06/10/2005 "ömrüm parklarda geçti" : allah islah etsin
13/10/2005 "ömrüm parklarda geçti": Bu demo da emeği geçen herkesi allah a havale ediyorum.
Çabalamış birşeyler yapmaya çalışmışsın .Çok uzun bir yolun ilk adımlarını atmaya çalışıyorsun ve çabanı çalışmalarını bizimle paylaşıyorsun. bu demonu asmaklada medeni bir cesaret örneği göstermişsin kutluyorum. Hevesini kırma devam et ama sende başkalarını çabalarına ne kadar saygı gösteriyosan sanırım onlarda aynı saygıyı gösteriyor. Bol bol çalış diğer demolarınıda bekliyoruz.
-
Şunu demek istiyorum ,yanlış anlamalar ortadan kalksın diye Onur'un Şahin Yalabık ve Risk hakkında yapmış olduğu yorum tamamen şakadır, çünkü kendisi Şahin Yalabık ve Riski tanımaktadır ve bir çok konuda desteğini zaten esirgememektedir.Umarım ki çalışmanın önüne geçen bu tartışmalarda bir son bulur.
-
Şahin de arkadaşım risk deki tüm elemanlarda (emre koray murat) Diğer grupta çok sevdiğim elemanlar.. Gereksiz yere gerilmesin gene.. hep beraber güldük bunlara zamanında..neyse
Amaç Güvendik : "Bol bol çalış diğer demolarınıda bekliyoruz" ...Tarzın harika karşım da BoB Rock var sanki.. Şahin e selamlarımı ilet..
onr
-
Kel Misin? Kel Misin?
-
Bu Adorno'nun yazdığı gibi 'İnsanların müziğe nasıl yabancılaştığının' en güzel örneğidir.Kulağını seveyim.Kötülediğimin farkındayım,özür dilemeyeceğim bunun için.
-
ses rengini ciddi ortaya çıkarabilirsin ;) belki arada melodiye bi mırıltı eşlik edebilir =)