-
bence çok hoş olmuş karacaoğlanın anlamlı sözlerini rockla birleştirip insanın kulağını okşuyorlar...
-
ben albümü aldım.. hangi parçaya klip çekeceklerine karar vermeleri baya zor olmuştur heralde. hepsi çok başarılı.Bi de aleme karizma yapmışlar,tüm enstrümanlar canlı çalınmış,takdire şayan..
-
Badem kolonimiz acılmıştır tüm badem dinleyenlerini beklerim........
-
hojj
-
beğenmedim ama iş yapar PİYASADA!!!!
iyi grup!!
karacaoğlan ın sözleri zaten hiçsevmem!!!
nerde aşık veysel hey gidi heyyy!!!
başarılar!!!
-
klip şarkılarını dinledim , bir şiiri olabildiğince güzel bestelemişler , ben bu kadar güzel besteleyemezdim . ama yazmak , söylemek istediğim onca şey varken , albümüme başkasının yazdığı birşeyi koymak için bu kadar emek sarfetmem , o kadar uğraş , albüm yap , tamam müzik dünyasına birşey kazandırdınız da , türkçe müziği millet sözleri için dinliyor . karacaoğlana baya reklam olur tek faydası o bence . ama galiba kendi yazdıkları birşeyler varmış albümde , umarım vardır
-
SeSiiii BeRBaaaTTTTT!!!...
-
bence süper albümleri kişilikleri hepsi çok mutavazi adamlar ALLAH başarılarını arttırsın....
-
sarkıları muhtesem!
-
konserlerini izleyene dek fazla ilgilenmemiştim ancak o konserden sonra fikirlerim tamamiyle yeni bir boyut kazandı bi kere çok iyi müzik yapıyorlar, çok doğal ve sempatik insanlar ,kendilerine özgü ve yaratıcı olmaları da cabası..Daha ne deyim !