Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

Gothic Venue @ Neva Rock Bar - Beyoğlu - İstanbul

• isom14 • 16 Ocak 2006 00:00 • #615827
    Ama herşeye rağmen gidicem bu konsere.. ;)
  • Gothic Dream • 16 Ocak 2006 00:00 • #615828
    Türkiyede kaç kişi bu müziği yapabilir ki.................
    Görmek ve izlemek keyif vericektir ancak gelemiyorum
    Sahnede tüm gruplara başarılar
  • isom14 • 16 Ocak 2006 00:00 • #615829
    Arkadaşlar benim yazdiklarim hussunda mesaj atmayin bana..

bi görüşünüz varsa buraya yazin !!!!!!!!!!!
  • airburock • 16 Ocak 2006 00:00 • #615830
    isom14

"biz kendi müziğimizin kalitesini cok iyi biliyoruz ve kendimize bakarak yorum yapiyoruz.." demişsin... Emin çok daha iyi performanslarınız vardır ama açıkcası o günkü performansınız deneme prowasına çağırdığınız her kim olursa olsun, ona hakaret olurdu. çağlabildiğiniz hangi şarkıyı söyleyememden dolayı şan dersine ihtiyacım olduğunu düşündün acaba? :) yoksa repertuarınızda olduğunu söyleyip de çalamadığınız şarkılardan dolayı mı oluştu bu fikir? Tavsiyenden çok önceleri şan dersi almaya karar vermiştim zaten, fakat beni o prowaya çağırırken sitede mevcut olan demolarımı dinlemiş we beni buna rağmen çağırmış olduğunu unutma... Ayrıca normalde böyle bi şey yapmasdım Deneyimlerden yola çıkarak söylüyorum, vokal arkadaşlar muhtemelen bana katılacaktır, vokalin gerçek performansı arkasındaki orkestrayla çıkar... Daha önce yapmamanı tavsiye ettiğim insanları yanlış yönlendirme konusunda ısrarlısın, anladığım kadarıyla bu senin genel tavrın... Amacım seni ya da grubunu eleştirmek değildi, hala da değil... Size tekrar başarılar...
  • onlygodjudgeme • 17 Ocak 2006 00:00 • #615831
    Ben Azazili nokia super soundda keşvetmiştim harbi süperler bence.Kafadan 1. olurlar dedim.Ama şebnemin veya tarkan abinin neye göre yorum yaptığına aklım hiç ermedi.Neyse saygı duyuyorum yinede en sevdiğim insanlardır bunlar.Ama bana düşermi bilmem ama Azazil in önü açık bence bu arada diğer gruplarada başarılar...
  • isom14 • 17 Ocak 2006 00:00 • #615832
    sevgili burak kardeşim tamam biraz fazla abarttim ama biz soad'dan spiders i calarken senin aerials i söylemen beni fena güldürdü arkandaki orkestra emin ol deneyimli elemanlar.. hepsi gitara hakim.. Ya gerçi sesini pek duyamadik vokal mikrofonu kötüydü.. duyduğumuz kadariyla olmadi zaten... Nesse sakin beni yanlis anlama kardeşim işallah önün acik olur..
  • iwaly • 18 Ocak 2006 00:00 • #615833
    isom 14
    symphonic metal ve gothic metali sevmeyebilirsin,senfoni orkestralarını tercih etmen de normal ama aptalca demen hiç hoş degil.üstelik yorumlarının sonuna saygılar yazdıktan sonra ne kadar saygılı bi davranış acaba?
    ayrıca bu grupların ismini duymamış olman senin bu müzige ilgisiz olmanla baglantılı bişey.gothic/symphonic metal dinleyici çogu kişi bu grupları tanır sanırım.türkiyede bu müzigi yapan önemli gruplar bunlar
    garajdaki sitenize de baktım,demoyu dinledim başarılı bi grupsunuz tebrikler
  • scream • 19 Ocak 2006 00:00 • #615834
    harbidende ne hallere düşmüşün boyle sacma sapan bi konser haberi verdiğin için ..arada arkadaslar hafiften laf sokmuslar galiba... (chimera) nickli arkadaşim İstanbul'un hatri sayilir gruplarindan demişin kim ki bunlar isimlerini ilk defa duydum ayrica ben ne dediğimide cok iyi biliyorum sen biraz dikkat etsen iyi olucak. Bu aptalca müzik tarzindan dolayi senfonik müziğin içine edilmiş durumda ve sonra olarak bi pff daha cekiyorum.. haksizmiyim ya! saygilar...
    15 Ocak 2006 Pazar | Yazan: isom14
    ya sen kim oluyorsunda bu insanlarin yaptigi muzige sacmasapan diyorsun sen hic hayatinda boyle seyler dinledin mi de konusuyorsun biz kendi grubumuzda bile bu gruplarin sarkilarindan repertuar hazirliyoruz gothic metalin ne oldugunu nerden dogdugunu ve ana hatlarinin ne oldugunu ogrende seninle o zaman tartisalim!!! arkadaslar konserde hepinize basarilar umarim aranizda olabilirim...
  • dazednconfused • 19 Ocak 2006 00:00 • #615835
    şöyle bir ortam olsa da gerginlik çıkarsam diye fırsat kollayan şahısları anlamlandırmaya çalışmaktan çok sıkıldım artık.
    bu tarzdan hoşlanmıyor olmak, onları mantık sınırları haricinde yermek hakkını vermiyor kimseye.
    ben gothic-senfonik metal hastası bir insan falan değilim.ancak kaldı ki, yakınen haşır neşir olduğum Azazil grubunun, gün geçtikçe daha iyi şeyler yaptığına ve bunun için ciddi anlamda fedakarlıklara katlandıklarına devamlı şahit oluyorum.bunca emek sarfedilirken, Türkiye şartlarında, bölye bir tarz, tam anlamıyla "yoktan var edilmeye" çalışılırken, bu platformdaki anlamsız eleştirileri hak etmiyor bu gruplar.
    beğenmiyorsan, dinlemiyorsan, taraftarı değilsen hatta nefret bile ediyorsan saygı duymak lazım.çünkü herkes tüm samimiyetiyle çaba sarfediyor bu gruplardaki.

saygılar ve de sevgiler...
  • isom14 • 20 Ocak 2006 00:00 • #615836
    şöyle bir ortam olsa da gerginlik çıkarsam diye fırsat kollayan şahısları anlamlandırmaya çalışmaktan çok sıkıldım artık.

arkadaşimiz ne kadar aptalca bi laf etmiş oyle . böyle bi laf karşisnda ne diyeceğimi sasirdim.. önce sen su cok bilmiş ayaklarini biraksan iyi olur acayip sinirimi bozdun konsere gelcem konserden sonra senle şoyle ayrintili bi tartişicaz bu konuyu .. konser cıkısı beklicem seni...

... ayrica bu gruplarim ismini duymamiş olmam bu tarzi hiç dinlemiyorum anlamina gelmez tamam mi ! demek ki bu gruplar yeterince isim yapamamiş...

(scream ) nickli arkadaşimiz birazcik ağir konusmus sana burda gereken cevabi veremicem konserde gorusuruz senlede.. asil sen kim oluyosun ya ben burda sadece kendi görüşümü bildirdim ayricada belirttim yanliş anlasilmasin diye kimseye b.k attiğim yok.. efendi olun lütfen
    saygilar sevgiler konserde görüşmek üzere ...