-
abi biz göztepe ihsan kurşunoğlu anadolu lisesi olarak 24ünde çıkıyoruz nasıl oluyor ki o? h-l demişsin ama..bazıları anadolu yakası 24,avrupa yakası 25 ve il dışı okullar 26sında çıkacak diyorlar bilmiyorum doğru mudur..
-
wall part 2 yapıcak arkadaslara basarılar dılerım cunku o parcayı gecen sene seslendıren haydarpasalı bendım.ama lutfen korn demeyın suna cunku o kornun dııl korn yırtsa ole bı parca yazamaz.only pınk floyd fıll the spaces on the wall.umarım bu sene ıyı gecer ama bız yokuz
-
tamm iste sızın okulnuuzun adı i le baslıyor.. yanı H harfıyle L arasında.. :D ben adamın elındekı kagta baktımm..
-
İstanbul Erkek Lisesi yorum ve beste dalında 26'sında sahne alacak arkadaşlar, H-L ve il dışı olayları yalan anlıycağınız. :)
-
Bantman yani onur naber kanka adam 20 yasına geldi hala daha okuyor bu sene oda bize katılacaktı fakat ders zorlugundan ve diger gruplarından dolayı bize zaman ayıramadı olsun bu sene degisik kadro var herkeze basarılar...
-
DIKKAT!!
ONCElıkle sosyal bılımler lısesındekı kardeslerım sız bı yanlıs anlamada bulundunuz.ben sızın calacagınız parcayı cok sevdım.fakat tutulacagını dusunmedım.bızde yabancı yerıne bı farklılık yapıp erkın koray calıcaz.
2)DAVULCU ARKADASLAR CIFT TWIN DIYE BISEY YOKTUR.ZATEN DALGINLIGIMA GELMIS..TESEKKURLER
-
bu arada onurcum ben kaan
-
o davul için olan twin pedal kuralı nedir ya ...
komik hakikaten... ndn paylaşsınki herkesle saçmalık
-
KASDAV....
öncesinde herkesin birbirine gözdagı vermeye çalıştıgı..yarışma sırasında saatlerce kulis diye yedirdikleri sahne arkasında tozla dumanla haşır neşir olundugu...sonra kazananların genellikle aşagılandıgı güzel bi yarışma....ama herşeye ragmen sadece sahneye çıkmadan hemen önceki heyecanı tekrar yaşamak için katılmak isterdim....neyse herkese başarılar.....
mehmet rauf lisesi (eski) solisti
-
Gaziantep Kolej Vakfı!!!! =))