Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

KASDAV Liselerarası Müzik Yarışması

Bu konu şu haber ile ilgilidir: KASDAV Liselerarası Müzik Yarışması
  • -maJestY- • 15 Mart 2006 00:00 • #616770
    Tek crash bencede yeterli değil ama extraların tarafımızdan getirilmesi doğru olanı... Twin pedalın bağlanması 1-2dk vakit alıyor bu yüzden ya pedalı bağlayıp gece sonuna kadar sökemiyorsunuz ya da sonlara doğru çıkmanız lazım...Aranızda parçasında twin pedal kullanmak isteyip pedalını oraya bağlama düşüncesinde olan varmı :)) Aman diyim iron cobra ile filan gelmeyin eheh
  • manyak_rock • 15 Mart 2006 00:00 • #616771
    hayrullah kefoğludan katılan grup
    abi siz naptınız yaaa
    başka bişe dilesem olcakmış demekki
    VOICE OF THE SOUL O_o
    güne dinlemeden başlayamadığım olay
    özellikle okula giderken =) iyi geliyo
    kaçında çıkıyosunuz?
    izlemekten felaket keyif alıcağıma eminim
    başarılar diliyorum abi..
  • Ernosto • 15 Mart 2006 00:00 • #616772
    eyvallah hocam 24 mart cuma guınu cıkacaz arkadaslar hepinizden chuck'ı anmalarını istiyoruz grupcanak :d bu arada elestiriler için sağolun arkadaslar hepinize basarılar
  • ThePhilosopher • 15 Mart 2006 00:00 • #616773
    necrosamash black metal sizin neyinize soundcheck yarismasında soad calan grubun black metal calmasını istenmez yapılmasıda abes kacar zaten kadıkoydeki kolpa ozenti black metalcilerden olmayın madem bi tarz tutturmusunuz lütfen istfinizi bozmadan devam edin bare ne kendinizi rezil edin nede bizi sinir edin ki ben sizin şaka yaptınızı umuyorum :
  • ankut • 15 Mart 2006 00:00 • #616774
    Arkadaşlar,ilk önce belirtmeliyim ki kafanızdan atın artık kasdavın kötü bir yarışma olduğu düşüncesini.Biz istanbul dışından katılıcaz yarışmaya inşallah ama kasdav yetkilileri bizim için canla başla çalıştılar.Milli eğitim müdürlüğümüzde bir sorun yaşadık yarışmayla ilgili.İzin vermediler bizim katılmamızı.Kasdavdaki yetkililer ellerinden geleni yaptı sorunu düzeltmemiz için ve bizim de uğraşlarımız sonucu son anda izin koparabildik.Oysaki,bazı arkadaşlarımızın dediği gibi olsaydı;kasdav bizimle ilgilenmezdi.Çünkü kasdava gelir getiricek bir bilet satışımız söz konusu değil.Adamlar bizimle ilgileneceklerine gider bilet satmaya çalışırlardı.Gelelim bilet konusuna.Bu yarışmanın masrafları var.Bu masrafları Serhat Bey kendi cebinden karşılayamaz herhalde.Ne kadar sponsorlar olsada paraya ihtiyaç var.Onun için eleştirirken biraz insaflı davranmanızı diliyorum.
    Son olarak Elerki hakkında bi kaç bişey yazmak istiyorum.Elerki bizi hiç tanımamasına rağmen,yarışmaya katılabilmemiz için elinden gelen yardımı yaptı.Rakibine böyle bir yardımda bulunması gerçekten övgüye değer.ELERKİ'ye grubum ve şahsım adına çok teşekkür ediyorum.Müziği,gençlerin hayat düzenini bozan ve zaman kaybına neden açan bir aktivite olarak gören insanlara, müziğin hayatın vazgeçilmez bir parçası olduğunu bu yarışmayı en iyi şekilde tamamlayarak göstermeliyiz.Yarışmacılara yarışmada başarılar diler,yarışmaya gelicek arkadaşlara da iyi eğlenceler diliyorum.
  • ThePhilosopher • 15 Mart 2006 00:00 • #616775
    Death calan grubu sonuna kadar destekliyrum ayrıcan bantman yani onurcum bu sene cıkmak senin elindeydi bu fırsatı sen kendi ellerinle geri cevirdin
  • ezgis0s • 15 Mart 2006 00:00 • #616776
    ya hangi okuln hangi gün çıkacağı belliyse bilen biri yazabilir mi acaba?
  • ezgis0s • 15 Mart 2006 00:00 • #616777
    özellikle kültür ve kef ne zaman çıkyor
  • Kill For You • 15 Mart 2006 00:00 • #616778
    kef 24 martta cıkıyo yani biz.... kultur hakkında bi fikrim yok... ayriyeten ankut kardeş siz nerden katılıyosunuz ne calcaksınız ogrenebilirmiyz?
  • baterist seko • 15 Mart 2006 00:00 • #616780
    hehe ben kendi twinimi getircem ama çıkarcam :p ANKARA TINAZTEPE LİSESİ olarak ordaızz başarılar herkesee gönül isterdi slipknot cover yapmak ama olmadı:p 4ever slipknot!!!! joey jordison....