Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

KASDAV Liselerarası Müzik Yarışması

Bu konu şu haber ile ilgilidir: KASDAV Liselerarası Müzik Yarışması
  • Kill For You • 17 Mart 2006 00:00 • #616831
    PERTEVNİYAL ANADOLU LİSESİ eyw gusel kim ne calıyo ogrendikde hangi sarkıyı calcaksınız=)
  • the hue • 17 Mart 2006 00:00 • #616832
    ya abi ne çok büyüttünüz ya şahsen soundcheckteydim.Adamlar (shah math)gayet iyi çaldı.Yani bence müzisyenseniz hani içinizde biraz müzik ruhu olsun.Müzik zevki demek işte ben black metal seviyorum dersin ama yeri gelince jazz dinlersin güzel olan herşeyi takdir etmelisiniz ve s.o.a.d cover ı gayet iyiydi.Hatta onlarıda orda alkışlayanlardan biriydim.Abi bu yani değerli shah math grubu üyeleri arkadaşlar tekrar burda sizleri kutluyorum ama bilinmesi gereken bir gerçek türk insanı olarak bizler iyileri hep eleştiririz ki biz tanınalım diye sanırım burdaki sorunda biraz ondan hadi öyle bişey işte kasdavda yolları taştan !!!!
  • ThePhilosopher • 17 Mart 2006 00:00 • #616833
    ya güzel arkadasım beyninle ilgili bi problemin mi var sarkıyı güzel calman umrumda degil grubuna tepkili degilim çaldıgın sarkıya tepkiligim benim düsüncem benim yorumum sen daha elestriyi kabullenemiosun sen o zaman sana her elestirene bole karsılıkmı vericeksin benim hic bi kompleksim yok sizin grubunuz beni ilgilendirmiyoki hal ve hareketlerinizden dolayı mertcan ve paşa artık sizede tepkiliyim bi problemin varsa dedigin gibi monitörden degil yüz yüze cozulur varsa bi derdin yerim belli her hafta sonu zeus cafe sende gayet iyi bilirsin gel bul öyle benlede adam gibi konus asabımı bozma forum burası senin tarzında beni ilgilendirmiyor. Adam black metal dinliyorum diyor işte soad dinleirm cure dinlerim diyor adam cradle a black diyor black metalin icine ediyor ben buna tepkiliyim sen soad dinelrsin hardcore dinlersin calarsın sölersin 1 inci olursun banane metalin adını kirletmeyin böyle sacma seyler yazarak SAHNEYE CIKCAM VE SUM41 Still waiting calıcam ama black metal dinlerim diyipte sum41 yazmicam Immortal Gorgoroth Marduk Deicide diyecem rezil herifler...
  • ThePhilosopher • 17 Mart 2006 00:00 • #616834
    hah sunuda bil de aklında bulunsun senin gibi 1000 adamı yere indiricek güce sahibim bana öyle yiyorsa gibi kelimeler kullanma tipi görünce sende anliyacaksın bildigin ayıyım yerim olum seni bana öyle yiyorsa nasıl dersin olum sen şimdi okudum tepem attı olum gözüme gözükme!!!
  • Kill For You • 17 Mart 2006 00:00 • #616835
    beyler kasdavda kavga olmasın orda bi ara sokak biliyorum orda dovusursunuz şimdi emniyet falan var okullar gote gelmesin
  • ThePhilosopher • 17 Mart 2006 00:00 • #616836
    yok daha iyi bi yer biliyorum neyse forumun icine edilmesin artık ikimizin konusu bu konu burda kapansın ben baska yerde devam etcem evet kasdav baslıklı forum devam
  • the hue • 17 Mart 2006 00:00 • #616837
    resmen abarttınız ya abi music makes the people come together ya bnde abarttım
  • Kill For You • 17 Mart 2006 00:00 • #616838
    kadıkoy anadolu meslek lisesi hangi gun cıkıcak beyler?
  • thepakistani • 17 Mart 2006 00:00 • #616839
    Burda filozof nickli arkadasin ciddi terbiyesizlik ve kiskirtma oyunlari icerisinde oldugunu seziyorum disaridan birisi olarak.."kurtlar vadisi kasdav" versionu olmasin lutfen!.nedir bu cetelesme bu tehdit durumlari, polatvari tutumlar,bu satasma!!!!satastigin bu insanlardan (mehmet rauf liselilerden) derhal herkesin onunde ozur dile, ve lutfen iyi olan kazansin diyerek cumleni bitir.
    ve mehmet rauflular size sesleniyorum; sizler hikayedeki caliskan karincalarsiniz, tembel circir bocekleri her daim konusur, bunu olgunlukla karsilamayi bilin, o ac kaldiginda da sirtinizi cevirmeyin:) size bu yakisir!!
    ps: herkez yazilmaz o herkes tir oss de isine yarayacak bir bilgi.
  • tears_of_angeL • 17 Mart 2006 00:00 • #616840
    bnde shah math'ı dinLedm ve çok beendim. fazLa yoruma gerek yok (: