-
ya arkadaşlar jüri hakkında bilgisi olan varmı.yarışmanın posterinde falan bişey yaazmıyo.bu arda 25inde çıkıcazbiz.ENKA LİSESİ.(halil)
-
filozof bana yaptigin elestiride haklisin bu sefer. Ancak; soykirim iddiasini destekleyen bir grubun parcasini calmak soykirim iddiasini desteklemek anlamina gelmez ki! mertcan'a ya da pasa'ya bu konu hakkinda ne dusunduklerini hic sordun mu acaba? senden sonra da baska birisi de escinsellige karsi oldugu icin zeki muren, fredy mercury dinlemesin oyleseyse...bunun sonunun gelecegine inanmiyorum..insan istedigi kadar onyargili olabilir...calanlarin kisiliginden cok calinan muzigin kalitesine onem verilmesi gerektigini dusunuyorum..grup fanatizmi yapmak, muzik idolleri yaratmak bu nedenle anlamsiz...
bu da kasdav oncesi benim nacizane dusuncem;)
basarilar!!!
-
posterde bir şey yazmıyor birde paşa kardeşim bnde engelli degilsin listemdede eklisin ama ...
-
the pakistani dedign gayet mantıklı burdada sen haklısın güzel abim diyorum ya bunlar benim düşüncem katılırsınız katılmassınız sizin bileceginiz iş benim eleştirim ben acıkcası soundcheckte o sarkıyı calmaları hiç hoşuma gitmedi ama queen şarkılarında homoseksüelligi anlatmaz veya zeki müren homoseksüelligi veya bu konus hakkındaki igneliyici kelimeleri kullanmaz ama System of a Down Neredeyse tüm şarkılarında bu soykırımı gündeme getiren türklerden fazla bahsetmesede arada laf sokuşturan bir grup anladınmı tepkim neden yoksa bende queen severim ibnemiiyim degilim ayrıca olsamda bu benim tercihimdir kimse bişi diyemez Ama genede degilim :D
-
bu arada yanlıslıkla el alıskanlıgı küfür yazmısım düzeltme imkanım varmı yoksa burdan degistirem gay olucak o
-
sevgili philosopher şu işi bi konuşalm seninle kasdawdan önce paşa ben sen merak etme başkasını da çaırmicaz kawga da olmicak sadece biz garanti weriyorum konuşalım bakalım adam gibi nolcak derdimizi öğrenelim ona göre dawranalım pazar akşam 9 da kafede olucam hade eyw
-
ulahn bir insan bari bilmiyorum deseydi beahhh kadıkoy anadolu meslek nezmn cıkıcak bilmiyourm diyin bari beahhh ayriyeten soadın bn taaaa annesini ariyip yanlış numara diyim turk dusmanı ibneler turkleri sevmiyen hiç kimseyi sevmem valla
-
yaw bu fınallere biletler ne kadar olcak bılen varmı ben sımdıden ayarlamaya calısayım bana bılgı verın yaw
[email protected] bekliyorum sımdıden tesekkur
-
ben gereken herseyi pasa ile konustum aynı cumleleri tekrar kuramam pasa ile konustuk anlastık oda anlastıgmızı söyledi hala daha konusmak istedigin seyler varsa msnimi alabilirsin paşadan
-
Pazar Günü çıkyoruz. >>> İstanbul Erkek Lisesi