Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

KASDAV Liselerarası Müzik Yarışması

Bu konu şu haber ile ilgilidir: KASDAV Liselerarası Müzik Yarışması
  • holiganejje • 21 Mart 2006 00:00 • #616904
    geçen sene insa lisesiyle gitmiştim bu sene başka okuldayım 75.yıl cumhuriyet lisesindeyim ve galiba bizim okul gitmiyor:(bende insadaki arkadaşlara verdim parayı onlarla gidicem:)zaten insa da gitarist olan arkadaş(yankı)çalıyor diye daha çok gitmek istiyorum geçen senede onlaydım kasdavda:)hernese gelicem kopucazz çoooookk güzel olujak yavv:)
  • RoNaLDinHo_10 • 22 Mart 2006 00:00 • #616906
    rage calan yokmu arkadaslar
  • J_Rudess • 22 Mart 2006 00:00 • #616907
    Bu sene BAALorc (Kasdav'daki ismiyle Besiktas Ataturk Anadolu Lisesi Orkestrası) yarısmada olmayacak ilgilenenler icin, mezun olduk isimize gucumuze devam ediyoruz tabi ki. Isimiz gucumuz de muzik oluyor :) Ha eger takip etmek isteyenler varsa
    "www.baalorc.com" dan ulasabilirler bize...

Herkese basarılar... izlemeye, destek vermeye gelmeyi planlıyoruz...
  • ax734 • 22 Mart 2006 00:00 • #616908
    KASDAV Liselerarası Müzik Yarışması’nda finale kalacak gruplar için özel çalışmalar:
    Grup Antrenörlüğü Atölyesi

Tam donanımlı Modern Müzik Akademisi stüdyolarında profesyonel müzisyenler eşliğinde finallere hazırlanarak kazanma şansınızı arttırın… Şarkılarınızın düzenlemesi, bestelerinizin sözleri ve enstrumantasyonu, grup elemanlarının performansı ve sahne şovu ile ilgili profesyonel yardım alabilirsiniz.

Grup Antrenörlüğü Atölyesi pop, rock, blues, funk, caz tarzlarında çalan grupların toplu olarak katılabileceği çalışmalardır. Sahne tecrübesi eksik ya da hiç olmayan, olsada bir türlü istediği performansı ve sound’u elde edemeyen gruplarla yapılacak icraya ve problem çözmeye yönelik bir atölyedir. Müzik sektöründe uzun soluklu olmayı amaçlayan yarı profesyonel gruplara da açıktır.
    İçerik: Form bilgisi, enstrumantasyon, dinamikler, ritm ve zamanlama, bireysel ve grup sound’u, repertuar seçimi, sahne hakimiyeti, playlist hazırlama, ayrıca müzik piyasasında hayatta kalma ve kariyer planlama
    Eğitmenler: Bora USLUSOY, Serhat ERSÖZ, Berke ÖZGÜMÜŞ, Cem KONUK
    Süre: 28 Mart – 7 Nisan tarihleri arasında her biri ikişer saatlik beş seans. Toplamda 10 saat. Çalışma gün ve saatleri öğrencilerin isteklerine göre belirlenecektir.
    Yer: MMA Stüdyoları Elmadağ. Katılan grupların yanlarında enstruman getirmelerine gerek yoktur. Tüm stüdyolarımızda Yamaha davul setleri, Masterwork ziller, Yamaha gitar ve bas amfileri, elektrik, akustik ve bas gitarlar ayrıca profesyonel PA sistemleri ve kayıt imkanları mevcuttur. Ayrıntılı bilgi ve kayıt için:

MODERN MÜZİK AKADEMİSİ
    İnönü Mahallesi Yeni Nalbant Sokak No:31
    Elmadağ 34373 İstanbul
    Tel. 0212 291 06 33-34
    GSM: 0533 304 02 93
    www.mma.gen.tr
    [email protected]
  • chitlembick • 22 Mart 2006 00:00 • #616909
    kusuru bukmuyın. ben 25'inde yazmışım ama bizimki 24 mart cuma günü yapılacak. tarihleri şaşırmışım.
    herkese başarılar... =)
  • BlackStar • 22 Mart 2006 00:00 • #616910
    atasehir lisesi bomba gbi geliyo arkadaslar..cuma günü bostancı yıkılıcak!
  • EQOman • 22 Mart 2006 00:00 • #616911
    eskişehir anadolu lisesi
    ya da eski maarif kolleji
    heavy metal terimini doğuran born to be wild klasiğini çalacağız
  • Kill For You • 22 Mart 2006 00:00 • #616912
    eski marif koleji kadıkoy anadolu olmuyomuydu?
  • crimsonsunrise • 22 Mart 2006 00:00 • #616913
    5 şehirde 5 ayrı maarif koleji vardı vaktinde. mesela samsun anadolu da eski maarif koleji. yarışmada iki maarif koleji var demek ki.. güzel.
  • detox • 22 Mart 2006 00:00 • #616914
    Saint Joseph Lisesi olarak
    Velvet Revolver-Slither yorumu ve Rock n roll senin hayatın bestesiyle katılıyoruz.Tekrardan herkese iyi şanslar ve başarılar...