-
*edit: helal olsun diyorum öncelikle torquemada arkadaşıma... Çok güzel bi noktaya parmak basmış.. Bestelerin yüzde 90 nı aşk şarkısı olması... Birbirine sarılıp sallanan çiftleri tavlama adına mı yapılıyor bilmiyorum ama bi grupta çıkıp kendi tarzını yansıtsın sahneye.. Herneyse herkesin kendi seçimi ama bestelerin neredeyse hepsinin aşk şarkısı olup *coverların* nereyedese hepsinin punk türünde olmasını aklım almıyor...
-
oha ne çok yorum var :D... o yarışma abaza dolu gidilmez. müziğe gelen yok gibi bişey
-
bugün benim gördüğüm kadarıyla tarafsız olarak bakmama rağmen kenan evren anadolu lisesi time is running out en iyiydi. çok ufak noktalar dışında (ki eminim kimse farketmemiştir bunları) hiç hatasız çaldılar. ne bir metronom ne bir yanlış ses vs... çok başarılıydı.
queen show must go on da çok güzeldi. geçen sene en iyi erkek solist ödülünü alan arkadaş bugün beklediğimiz performansı gösteremedi kanımca ama sanırım hastaymış geçmiş olsun diyorum. umarım finalde böyle rahatsızlıklar olmaz.
kadıköy anadolu lisesi de gayet güzeldi. fakat haydarpaşa anadoluyu yuhlamaları çok yanlış ve çocukça bir haraketti. inşallah bu tür hatalar tekrarlanmaz.
fade to black duyduğumda baya bir heyecanlandım. çok sevindim ama şarkıyı hakkını vererek çalamadılar bence. solistleri iyi değildi. bir de şarkının durup ikinci bir bölüme geçtiği yer var daha sert ve hızlı olan kısım orda gitar falan da iyi yapamadı.
genel anlamda iyi gruplar çıktı fakat geçen seneki kadar güzel bir ortam olmadı. solist sıkıntısı çok yüksek derecedeydi. iyi diyebileceğim solist 3-4 taneydi.
ve şunu bilmeli bence grup elemanları; birinci olmak ya da iyi müzik yapmak zor olan şarkıyı çalmak değil güzel olanı çalmaktır. o kadar harcanılan emekler boşa gitmez umarım.
-
son 1 dk.si sahnede ortaya cikmis bestemiz, klavye ve basslarin sahnenin karsisindaki koltuklardan duyulmadigini ogrendigimiz performansimizla, her sene git gide kalitesi dusen bu yarismada,
cmt ve pazar gunku gruplardan "olm kasdav olmu$" izlenimini silicek performanslar bekliyoruz artik.
kuliste bizimle esyalarini paylasan ve sicak davranan arkadaslara da da tesekkurler ve selamlar diyelim bir de...
--Kenan Evren Anadolu Lisesi-- Cansu (Klavye)
-
en son çıktık yaaa :( ama gusel olduğunu dusunuyorum bence göztepe gusel soledi birde kadıkoy anadolu gusel soledi
hayrullah kefoglu anadolu lisesi
-
Eğlenceli ve güzel bir gündü :) Ben cok fazla yorum yapmak istemiyorum cunku henuz yarı final elemeleri bitmedi ve 2 gun daha var.Ama kuliste bize sıcak davranan arkada$lara cok te$ekkür ediyorum ben de grubumuz adına,gerçi Cansu etmi$ ;) Herkesi bugunku performanslarından dolayı tebrik ediyorum ve ba$arılar diliyorum bundan sonrası icin.
Son olarak $unu söylemeden gecemicem;bizi mükemmel bir bicimde destekleyen ve her zaman yanımızda olan okulumuza yani Kenan Evren Anadolu Lisesi'ne cok te$ekkür ediyorum :)
-Kenan Evren Anadolu Lisesi Solisti-
_Katie_
-
Var mıydı BAALorc gibisi bu sene yaw, olacak mı?.. :) espri bi yana..
Begenmedim acıkcası.. Hasal'ları sonuna kadar destekliyorum.. Vallahi cok seviyorum elemanlarını teker teker, siz de destekleyin zaten pisman olmazsınız.. Cansu hanım size de bol sans, gamze hanım tabi size de.. (ikisi aynı yere mi oldu ne =P)
-
habire yahsi lisesi davulcusuyum
her seyden once herkesi tebrik ediyorum cok guzel bir kac performans dinledim elinize kolunuza saglik
organizasyon hakkinda 9 nisan gecesi cok kotu konusucam ama net olarak organizatorlere soyleyebilecegim sey [muzisyen, sanatla ugrasan adamlar olmamizi geciyorum] konuk ettiginiz kisilerin hepsi birer insan karni acikan, sigaraya ihtiyac duyabilen, susayan, 5metrekare alanda tikili tutamayacaginiz, en nihayetinde temiz havaya ihtiyac duyan varliklar simdilik sadece bu kadar soylemek istiyorum ama atmosfer harikaydi sahne arkasi harikaydi kulisteki diyaloglar harikaydi vs. vs... herkesin eline koluna ses tellerine her biseyine saglik beyler bayanlar...
-
masis bu ego öldürecek seni :)
-
ha sznkıler dun cıkmıss ya neyse biara msne girr ahmet yüzünü gören cennetlik..