-
arkadaşlar ben mehmet rauf lisesinin basçısıyım (bodom çalan ekip) ben ses sistemiyle perfonmanslarla ilgili yorum yapmıcam ki zaten kalabalıktan ve sahneye çıkan sanatçı kişiliklerden(yanlış anlaşılmasın okul gruplarından bahsetmiyorum) pek memnun olmadığım için onları yuhlamaktansa mekanı terketmeyi tercih ettim ve dinleyemedim hiç bi okulu. ben bu sene getirilen kurallardan ve güvenlik görevlilerinden bahsedicem. bu seneki kasdawda kendimi okulda gibi hissettim. sanki bi kapıdan bekir hocam çıkıcak da evlat kapıda bekleme yapma , sınıfına dicekmiş gibi geldi. adam zaten kabusum :) sigara olayı da çok saçmaydı. ya zaten sigarayı içen adam illa bi yerde içer. ya da sen onu orda 3 ,4 saat içirmedin neye yaradı. hayat mı kurtardın? bizi ne kadar düşünen varmış?!nese bu kasdav da böyle oldu.ama dinleyemediim için üzüldüğüm bir iki okul wardı.haydarpaşa ana. teknik , hayrullah kef. şimdi aklıma gelmeyen bi okul daha. kasdavın iyisiyle kötüsüyle herşeyine katlanmış, icraatını yapmış arkadaşları tebrik ediyorum.eyw ;)
mert
-
yaa şunu sölemek lazımki;ses sisteminin sağlamlığı bi grup için çok önemlidir ve önemsenmesi gereken bişeydir. grupların değerlendirilmesinde bunun göz önüne alınıp alınmayacağı meçhul fakat bunu düşünüp o şekilde karar vermek sanırım gerçek müzisyenlerin kimliğini ortaya koyar...bu bağlamda b.a.a.l'ın ortaya koyduğu performans umarım hakettiği yere sahip olacaktır...finalde tekrar dağıtmak dileğiyle =) tabi b.a.a.l'la :)
pin-jirens
-
bence bu seneki kasdav geçen seneye nazaran o kadarda iyi değildi..ama bu seneki ortamım manyagh güzeldi yaahh..hernese sahne alanı küçülmüş ışıklar hep açıktı falan hiç iyi değildi...hernese kızıl saçlı vokal hangi liseden bilmiyorum ama çok güzeldi performansları bayıldım sesine...onun dışında 1 lise daha vardı çok iyi 1 parça seçmişlerdi onlarıda beğendim...ama insa lisesi eski okulum olduğundan sölemiyorumki gerçekten dehşetti bayıldım koptuk zaten yankıyla buarada yankıyla pek 1 yakındık ehueheueh hernese sölemiyorum 1şii olay oluyo sonra:)
-
Pandemonium ben haydarpasa tteknık ın basscısıyım.. al demomuz .. ısteyen herkes ındırsın bence dınlemeye deger kanal kayıt yaptık.. bunun hakkında da yorumlarınızı beklıyoruz.. http://www.hemenpaylas.com/download/324556/no_mercy-_still_waiting.mp3.html
-
haydarpaşa anadolu lisesi maiden çaldılar...gerçekten sahnede iyilerdi...finale çıkamalılar...
acil servis çalan okulun solisti sağlam söyledi parçayı...
-
öncelikle time is running out u söyleyen arkadaşımı kutlarım...en begendigim vokallerden biriydi açıkçası...
kasdava gelince..bence kasdav geçen sene daha kaliteliydi....daha çok eglenmiştim...
ama klasik kasdav işte ne bekliyceksiniz ki..aynı olaylar benzer jüriler..hatta sponsorlar bile aynı bea...yaratıcılık sıfır:)))
keşke organizasyonda yarışan arkadaşlar kadar kaliteli olsaydı.....!!!!
-
sworn to satan aldım demonuzu. eleştirime gelince; kulağıma çarpan sorun bateri gibiydi.bi de kanal kayıt yaptık demişsin. ses kalitesi kanal kayıta yakışmıcak kadar düşük ama harbi beyendim.büyük ihtimal şarkıdaki aksaklıklar kayıttan dolayıdır.elinize sağlık. şarkının orjinal halini bilmiyorum ama herelde bundan iyi deyildir. scream yakışmış şarkıya.
-
bugün özellikle MEF var diye heyecanlı bir şekilde kasdavın yolunu tuttum ama gitarlarındaki akortsuzluk böyle kala bıraktı beni...
çok üzüldüm :(
kemerburgazdan gelen özel hev di sanırım onlar iyiydi..
alman lisesi baya bi iyiydi..not aldımda eve henüz geldiğim için (03:30) birşey diyemiyeceğim.. yorumlarımı kasdavdan sonraya saklıyorum :)
mudvayne çalmaya çalışan arkadaşların azimlerine saygı duyuyorum ama olmadı..
cuma gününe değinirsek 19-20-21. gruplar haricinde ciddiye almadım.. (ahmet sam mıydı öyle bişi, kenan evren ve ihsan kurşunoğlu)
geri kalan gruplar büyük bir şaka gibiydi..
kabataş erkek lisesinin şarkısını duyduğudma gene heyecanlandım ama nefesli eksiklerini klavye ile dolduracaklarını düşünmeme ramen hem ortada bi nefesli yoktu, hem güzelim şarkıyı oryantel yapmak kaydı ile katletmişler hemde ritm kaçırmışlardı..
valla cuma günü büyük bir şaka gibiydi..
-
http://rapidshare.de/files/15354470/Fiddle_Faddle_-_Time_is_Running_Out.mp3.html
Fiddle Faddle (Kenan Evren Anadolu Lisesi nin grubu)
demo yaklaşık 1 buçuk ay önce kaydedildi ve hücum kayıttır.
www.meqanrock.com sağda fiddle faddle grup hakknda kısa bir bilgiye buradan ulaşabilirsinz..
iletişim :
[email protected]
-
bu arada ben engin kenan evren anadolu gitaristi
pazar günü çıkacak gruplara başarılar...