Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

KASDAV Liselerarası Müzik Yarışması

Bu konu şu haber ile ilgilidir: KASDAV Liselerarası Müzik Yarışması
  • hiçbişe • 26 Mart 2006 00:00 • #617030
    http://www.yenicaggazetesi.com.tr/manset.asp?nta=7055&altid=9954

rezalet diyorum sadece..
    26 Mart 2006 Pazar | Yazan: chippiecm

işte geri kafalılığınn kanıtı..
  • incirarpa • 26 Mart 2006 00:00 • #617031
    Dün hüseyin rahmi olarak girdik bizde pek beni tatmin eden bir performansımız olmadı şahsen iddam da yoktu neyse foruma şöyle bir baktım da master için yorum istenmiş filan işte cıkan gruplar hakkında yorum yapayım dedim ilk başta beni geçen seneye göre tatmin eden performanslar yoktu ama merak ettiklerimin başında master of puppets nasıl yorumlanacak diye merak ediyordum fakat arkadaşlarımız ses sisteminin azizliğine uğradılar yani bütün sesler birbirine girdi yazık oldu ama başarılardı sadece tek kusurları vokalin biraz sesini kontrol edememiş olmasıydı. Sosyal bilimler lisesi çok iyiydi hatasız çaldılar bizim kulis arkadaşlarımızdı :) gerçekten tourettes i guzel yorumladılar. Mef bir facia gibiydi uyudum ben şahsen :) kemerköy vardı birde ilgimi çeken onlarda iyilerdi. Watching over me biraz durgun geçti vokal kızları çok hantal ve panik halindeydi tatmin edici bir sound olmadı. Birden Anastacia cıktı bütün jix elemanlar ayakta hemen ben sadece dinledim vokalin cok gusel sesi vardı temiz bir sound cıktı finale kalabilecek gibiler. Aklımda kalan gruplar bunlar daha hatırladıkça yazarım hah avril çalan okul o da uyuttu valla :) Birde tamirci çırağı vardı o biraz çalarken tökezledi ama olur bizde tökezledik :) neyse sonuç olarak ses sisteminin kötü olması baya bir okulu yakıcak gibi gözüküyor çünkü arkada end productions dan bir elemanla muabbet ediyorduk bize bir sorun varmı diye sordu bizde amfilerin distortion tonunun pek iyi olmadığını söyledik o da bize amfiler aman aman bir amfi değil yani dedi haklısınız dedi yapıcak bir şeyim yok dedi çok babacandı :) böyle özür diler bir tavır içinde söyledi kopucaktım az kala :) neyse şimdilik bu kadar okullar aklıma geldikçe yazıcam bizede yazın bakalım gerçekten kötümüymüşüz sadece bana mı ole gelmiş yorumlarınızı bekliyorum hangi okul diye merak ederseniz hüseyin rahmi gürpınar lisesi Barış manço-dönence Beste-shut up till the peace
  • v_merve • 26 Mart 2006 00:00 • #617032
    tamm kasdav da yasanan bazı olaylar gercekten çok çirkinn daha konsere girilmeden bebelerin elinde efes dark lar falan..ama sahneye çıkıp emek harcayanlarıı bu şekilde tanıtamazsınız kıyafetine de karışamazsınız.. dans yarışmasını zaten iptal ettiler o kadarr arkadasın emeğine yazıkk olduu sadece genclerin sosyal yanlarının önüne gecmek değil bu ayrıca büyük saygısızlık..herseyiyle kasdav gençlerin kaynastığı eğlendiği güzel bi ortam..sadece gerikafalılık..bunun yerine ülkemde müzik yapan gençlerin desteklenmesini isterim ve gençlerin önünün tıkanmamasını..
  • ViceRoy • 26 Mart 2006 00:00 • #617033
    http://www.yenicaggazetesi.com.tr/manset.asp?nta=7055&altid=9954

bu nedir yaa böyle... bu milletten bi b.. olmaz ....
  • incirarpa • 26 Mart 2006 00:00 • #617034
    arkadaşlar lütfen bu gazetenin yaptığı bu habere siteye girip yorumlarınızı esirgemeyin bu kadar büyük boyutta yaşanan bu geri kafalılığı yorumsuz bırakmıyalım http://www.yenicaggazetesi.com.tr/manset.asp?nta=7055&altid=9954
  • v_merve • 26 Mart 2006 00:00 • #617035
    üstelik haberde rezalet diye yazmışalarr asıl reziilik o haberi oraya koymaktır..
  • chippiecm • 26 Mart 2006 00:00 • #617036
    bu rezilliği onleyelim arkadaşlar geçen yıl da boyle bir şey yaşanmıştı HASAL dansçılrının resmi çıkmıştı yüzleri karalnmış bir şekilde.. ve dans kategorisi bu nedenle iptal oldu.. buna bi dur demek lazım yorumlarınızı esirgemeyin ki bu sefer de müzigin onune cıkmasınlar..
  • bantman • 26 Mart 2006 00:00 • #617037
    dunyada butun savasların sebebı dın olmadımı gerıcılık olmadımı.ama bızım onumuzu kesemezler muzıgı durduramazlar cunku bızler muzık ıcın dogduk.
    born to rock
  • ViceRoy • 26 Mart 2006 00:00 • #617038
    yalnız bizim yazdığımız yorumların yayınlanacağını zannetmiyorum, adamlar önce kontrol ediyorlar, bizim gibi gençlerin böyle fikirlere sahip olması onlara ağır gelecektir...
  • v_merve • 26 Mart 2006 00:00 • #617039
    ya haberiin altına şöyle yazmıışş bi ot beyinli "Emperyalistler kına yakabilirler artık. Bu gençliği dinsizleştirerek ne hale getirdiler. Yazıklar olsun. İzin verenlerede, yapanlarada yazıklar olsun." bu lafa başka taraflarımla gülüyorum..