Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

KASDAV Liselerarası Müzik Yarışması

Bu konu şu haber ile ilgilidir: KASDAV Liselerarası Müzik Yarışması
  • crimsonsunrise • 26 Mart 2006 00:00 • #617082
    nerde o eski palamutlar değil mi ama? hani prova için stüdyoya gidip beklerken içerideki grubu dinleyen her grup içeride çalan gruptan daha iyidir ya, eminim geçen seneki grupların her biri bu senekilerden misli misli iyiydi. böyle lüzumsuz tartışmalara girmeseniz diyorum? tamam smells like teen spirit çalmaya çalışıp onu bile beceremeyen gruplar gördük bu sene, ama katılan bütün gruplar mı geçen senekilerden daha kötüydü? o yalan olur işte, bi önceki jenerasyon bir sonrakini ezmeye bayılır ve görüyorum ki kasdav da buna istisna değil. hani ben çok mu gencim, değilim. iki yıl hazırlık okumuş kılları kadayıf olmuş bi lise sonum. ama illa arkanızdan gelenler sizden kötü olmak zorunda değil. biraz süre tanıyın, bi de elinizden geldiğince genelleme yapmamaya çalışın lütfen. kurunun yanında yaş da yanmasın diye..
  • bantman • 26 Mart 2006 00:00 • #617083
    aynen ole the chıld ıs grown the dreams ıs gone.
    ı have become a comfortbly numb.yes muzıgı hep beraber elele ılerletıcez
  • buzzy_zoe • 26 Mart 2006 00:00 • #617084
    25 mart cumartesi günkü elemeler dogrultusunda, adapazari enka lisesi, mef ve özel kemerköy lisesi ' ni oldukça basarili buldum.. mef'in vokalini (cerendi sanirm) çok çok tebrik ediyorum..

--yesilköy anadolu'nun, beste dalinda yarisan, ismini bilmedigim fakat "defol git be kahpe manyak" gibi bir cümlecige sahip olan, nacizane (!) sarkilari açisndan ayrica tebrik ederim.. :)
  • v_merve • 26 Mart 2006 00:00 • #617085
    bir arkadas lives.com.tr de bşi yok demiş o sitede finale sadece finale çıkan okullarıın görüntüsü olacak oyüzden yok elemeler bitince siteye koyarlar..

bi de şu gazetenin sitesini çökertebilecek biri varsa aranızda çökertsin yaa..
  • ilkerbassing • 26 Mart 2006 00:00 • #617086
    www.grupsendrom.com 50. yıl avcılar insa lisesi müzik grubunun resmi web sitesi
  • GöKaLp • 26 Mart 2006 00:00 • #617087
    ben cuma günü gittim ve izlemeye değer iki grup gördümki bir tanesi yannış hatırlamıyosam antalyadan gelmişti...vokalleri komik pantolonlu bi çocuktu..arkadaki gitaristleri baya iiyiydi...çalışıp geldiklerii çok belliydi ...şansa mıdır nedir diğer dediğim izlemeye değer grubta hemen arkadan geldi... süper gaza getirdiler....besteleri sanki cover larından daha iiyiydi bile diyebilirim. performanslarının sonunda ki o aynı andaki zıplayışları onların gerçekten çalışıp gelmiş olduklarının bir kanıtı gibi geldi bana . Ama bi grup çıktık ki cuma günü erkeklerin yüreklerini hoplatacak türdendi hayalet avcılarının şarkısını, oryantelle birleştiren o hatun neydi öyle....o kıvırmaları...bir an asena da dansöz mü kardeşim ?? dedirtmedi değil....kendi okulumdan utandım ama iyi de çalışmış tuğçe arkadaşımız oryantal konusunda müzik konusunda olmasa da..heralde sen jösef lisesi ve o antalyalı grup finale kalır...
  • EQOman • 26 Mart 2006 00:00 • #617088
    millet 25 inde 6. cıkan born to be wild ı dinleyeniniz yok mu hiç?
    ya da şöyle diym amfilerdeki arızadan ötürü sahnede biriki dakika bekletilen grup
  • __joey__ • 26 Mart 2006 00:00 • #617090
    bu arada got the life çalan arkadaşları beğenemesemde bu kadar zor bi şarkı çalmaya çalıştıkları için cesaretlerinden tebrik ediyorum herkes oraya çıkıp elinden geleni yaptı bakalım kimler finalde biz bir haftada bu şarkıyı hazırladık bakalım finali haketmiş miyiz iyi şanslar herkese

Kartal Anadolu Lisesi Solisti __joey__
  • rip van winkle • 26 Mart 2006 00:00 • #617091
    kenan evrenli arkadaşların kaydını dinledim de... muse'ün karakteristiklerinden biri olan ingiliz aksanı da olsaydı çok daha leziz olabilirdi... onun dışında (hücum kayıt olmasından heralde) yer yer koşulmuş şarkıda... pek dikkat edemedim umarım sahnede hatasızdır... başarılar arkadaşlar...
  • Kill For You • 26 Mart 2006 00:00 • #617092
    arkadaşlar sanırım seneye kasdav olmayacak yenicag gazetesinin yazdıgına gore bu sene sonmuş sahneye çıktık mutluyuz son kasdav finalinde finale kalan arkadaşlara basarılar=)=)=)=)=)=)