Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

KASDAV Liselerarası Müzik Yarışması

Bu konu şu haber ile ilgilidir: KASDAV Liselerarası Müzik Yarışması
  • J_Rudess • 27 Mart 2006 00:00 • #617134
    +1

inanılmaz.. sonumuz ne olacak demeden zaten birseyler yapmak gerektiginin farkına varmak lazım..
  • double cross • 27 Mart 2006 00:00 • #617135
    Yeniçağ olacak, gazeteye 2. maili atıp düzelttim, buradan da düzelteyim, 3 yerede "yenişafak" yazmışım yanlışlıkla.
  • tears_of_angeL • 27 Mart 2006 00:00 • #617139
    ben cuma günü kasdavdaydım kenan evren ve mehmet raufu çok beğendim. ihsan kurşunoğLu ve habire yahşiyi de dinLemek istiyordum ama dinLeyemedm. ses düzeni tam bi fiyaskoydu. bi çok grup taLihsizLiğini yaşadı ve bir de jüriye takıLdım biraz yok keremcem yok seden güreL yok ege çubukçu. bunLar ne anLar chiLdren of bodomdan, metaLLicadan, rammsteindan metaLden sora bu grupLarın finaLe kaLması bekLenemez. ama kimse moraLini bozmasın. iyi grupLar bariz şekiLde kendiLerini beLLi ettiLer orda hepsini tekrar tebrik ediyorum
  • City BASİST • 27 Mart 2006 00:00 • #617140
    ya biliyo musunuz, dün ÖZEL FATOŞ ABLA LİSESİ cıktımı...
    gecen sene soundcheck te baya eğlendirmişlerdi bizi özellikle müdürleri fatoş abla (bize diyazem basmakla tehdit etmişti :D:D)
    26 Mart 2006 Pazar | Yazan: ViceRoy

hehehehe :D görecez bakalımmm;)
  • hands • 27 Mart 2006 00:00 • #617141
    tears_of_angel;
    teşekkürler yorumun için.ayrıca jüri konusunda sana katılıyorum.keremcemin anlayacagını sanmıyorum ama seden gürel yıllardır bu piyasada onun için belki anlar ama ege çubukçu tam bi rezillikti bence orada keske kahtalı mıçı olsaydıda o olmasaydı o belki anlardı bodomdan ses sistemi gerçekten dandikti bizde ilk çıkan grup olarak pastanın yani b.k'un en büyük dilimini biz yedik üzgünüz biz elimizden geleni yaptık anlayan anladı zaten...
  • muratdem • 29 Mart 2006 00:00 • #617142
    Ankara tınaztepe olarak korn got the life çalmıştık ama maalesef finale çıkamımış.şuan çok üzgünüm.tekrar istanbula gelmek istiyordum ama olmadı.finale çıkanlara başarılar
  • muratdem • 29 Mart 2006 00:00 • #617143
    yalnız arkadaşlar benim kafamda bi soru işareti var.bu yarışma liseler arası değilmi?çünkü bizim çıktığımız gün (cumartesi) bi tane ortaokuldan çocuklar çıktı.ben şaştım ya.hemde o çocuklar şuan finale 1. olarak kaldı.sizce bu bir şike belirtisi olabilirmi?lütfen yardım edin kafayı yiyem.onlar çıktı biz çıkamadık
  • neva • 29 Mart 2006 00:00 • #617144
    bildiğim kadarıyla kartal,haydarpaşa anadolu ve ataşehir finale kalamamış yazık olmuş...finale kalan okullar hakkında bilgisi olan varsa yazsın lütfen..
  • akifguclu • 29 Mart 2006 00:00 • #617145
    bizde adnan menderes anadolu lisesi olarak tamirci çırağı yorumuyla elendik..

listede finale kalanlar arasında
    galatasaray
    istanbul lisesi
    kenan evren
    vardı..
  • minyatur • 29 Mart 2006 00:00 • #617146
    arkadaşlar biri gerçekten tam listeyi biliyorsa yazsın.. ya da link falan varsa söylesin ona göre herkesi bilgilendirmiş olalım...

Cihan