Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

KASDAV Liselerarası Müzik Yarışması

Bu konu şu haber ile ilgilidir: KASDAV Liselerarası Müzik Yarışması
  • burçin86 • 29 Mart 2006 00:00 • #617168
    Konya güzel sanatlar çok iyiyidi.Başka müzikleri de dinlemeye çalışın her şey metal değil.Konya agsl.Kemancı çok iiyiydi.Öyle eline gitar almakla olmuyo düzenleme ve altyapı lazım:)))
  • SLayraCkEr • 29 Mart 2006 00:00 • #617169
    Arkadaşlar finalle ilgili listeyi nereden alıntı yaptığınızı lütfen belirtiniz !!!!!

+ Yeniçağ gazetesine karşı oluşturulan www.kasdav.infoda yorum olarak uslubunda desteklerinizi bekliyoruz kasdav için ter dökmüş herkez !!
    + o final listesini fakslandığı an copy paset yapıldığı şekilde elerki ile beraber ekledik siteye..

neyse..

finale kalan arkadaşlara başarılar..
  • soV3r3igNn • 29 Mart 2006 00:00 • #617170
    bizimkiler finale kalamamış:( cumartesi günü çıkan gruplardan adapazarı enka ve alman lisesi gerçekten iyiydi hakettiler bence finalde olmayı neyse finaldeki okullara başarılar...
  • SwornToSatan • 29 Mart 2006 00:00 • #617171
    ya bızde kalamadık .. aslında mıllet ıyıdınız flan dıodu ama punk sarkıyı brutel yaptık dıyemı arıza cıkarttılar :D (hadyarpasa anadolu teknık)
  • Elerki • 29 Mart 2006 00:00 • #617172
    www.kasdav.info'dan arkadaşlar 1000 tepki mesajı yazarsak bu siteye başka bir gazete karşı haber yapacak.Yeni Çağ gazetesinin yaptığı bu 'taş devri' yorumuna karşı lütfen cephe almaya devam! Bu arada, finale kalan her okul tek tek başarılar!
  • oneofus • 29 Mart 2006 00:00 • #617173
    herkese selam.ben adapazarı özel enka lisesinden gülşah,orkestrada vokaldim.biz de finale kaldık,hafif uçuyorum o yüzden ;) bizi izleyen varsa iyi ya da kötü yorumunu yaparsa sevinirim.herkese şimdiden teşekkürler diğer okullara da başarılar...
  • SLayraCkEr • 29 Mart 2006 00:00 • #617174
    valla beni en çok rahatsız eden Fatih Davutpaşa Lisesi nin davulsuz kompozisyonsuz akortsuz aletleri ile klavye nin dım tıs dım tıs diye davul efekti vererek hande yener söyleyip finale kalmaları..
    acaip bi kız, acaip kötü bi ses.. olmayan sesler, olmayan orkestra ama onca okula ramen finale kalan davutpaşa..
    kimse bunun teknik açıklamasını yapamaz valla kasdavın en kötü grubu idi..

kesin keremcemmidir onun yanındaki hatun birde bilmemne çubukçu bırakmıştır dicem ama onlarında kadar kör olduklarını sanmıyorum..

bi tek bu dokundu ki zaten kaç okul güzel sanatlar lisesi..
    bu yarışmadada aynı statüde bu okullara yer vermek ne kadar doğru oda tartışılır..
    illede onlar olacaksa bir gün onlara özel kısım yapılırdı denilirdi bu okullardan 2 tanesi kalıcak finale diye..
    yoksa nedir yani ? adamın mesleği bu öss yok şu yok bu yok..
    konya lisesi mesela adamın canı sıkıldı bıraktı klavyeyi saksafon çaldı... :D gibi.. şaka gibi işte..

ama dediğim gibi davutpaşa !!!! :@ :?
  • kray • 29 Mart 2006 00:00 • #617175
    :D:D:D abi o kadar torpilli bi durumdu ki gülmekten başka birşey yapamıyorum:D:D fade to black çaldık..bu sene mezun oluyorum..seneye bizimkilere tevsiye etcem mor ve ötesi kıraç ya da tarkan çalsınlar..kesin finale kalırlar hatta 1.bile olurlar :D:D:D
  • bantman • 29 Mart 2006 00:00 • #617176
    kaan uzulme kocum bizim gibi teknik liseleri cok saglamda yapsak elerler ama bosver en ıyı bızız ayrıca senınle bı eskıyı yad edelım bı wall yapalım:))
  • merto • 29 Mart 2006 00:00 • #617177
    abiler fatoş abla cok iyi çaldıl ya nası kalamadılar finale anlamadım salon ayağa kaltı yemin edrim çoştuk hep beraber (başka okul olmamıza rağmen)herifler süperdi allah allah.......