-
arkadaşlar yine ben;)yapılan yorumlar içn çok sağolun,yalnız ctesi günü gelen ve bişiler sölemek isteyen başka kimse yok mu acaba?yoruma ihtiyacımız olduğunu sanıyorum,tekrar herkese başarılar...(adapazarı özel enka lisesinden backvokal gülşah;)
-
yok elerki yanlış anladın beni. :) taklit ediyorsun demedim, sadece kendi tarzını yaratırsan, daha başarılı olabileceğini söylemek istedim.;) Kolay gelsin yeniden.
-
@falceau
ben in flames - the hive çalan alman lisesinin vokaliyim. finaldeyiz, bekleriz. :) bu arada opeth kim çaldı merak ettim, opeth tribute bandim vardı, yazın caravanda falan konsere çıktık, merak ettim o yüzden. :) (http://nocturnaldisguise.garaj.org dan kayıtlara bakabilirsiniz, (reklamlar. :)))
-
aa sen o musun! hehe süperdin ya! yani brutal yapanlar solistler içinde en iyiydin bence!tebrik ederim!bu arada bestemizde bizim tarzımızı göstereceğiz hehe! :D show must go on'da bakalım ben yine içimden geleni yapacağım!arkadaşlar bu arada Atatürk rozeti takarak gelmeye çalışalım finale lütfen!Bu örümcek kafalılara karşı sembolik bir şeyler yapmış olalım en azından!
-
ses sistemi bukadarmı berbat olabilir ben voice of the soul calan okulun basscısıyım ve bizim gitaristler birbirini duymadı dogaclama solo yazdılar ege cubukcuda herhalde sevmiyo deathi artık bi garezimi var anlamadım:D
-
arkadaşlar, kabataş erkek lisesinin solisti olarak olumlu ya da olumsuz tüm eleştrilerinize teşekkür ediyorum, çoğunuz özelden mesaj alımınızı kapadığınız için yazamadım, finale kalan herkese de ayrı ayrı başarılar, aman soundcheckinize dikkat edin;-)
Garaj üye alımını kapadığı için daha erken yazamadım ama biz de bu çirkin ve sadece birilerinin çıkarı için yazılmış, ismini bile önemsemediğim ahlaki değerlerden yoksun gazetenin ahlak kurallarından bahsetmeye çalıştığı habere karşı bi şeyler yapmaya çalıştık;
Hopdedik Ayhan da en az bizim gösterdiğimiz hassasiyeti gösterdi ve yarın konuyu programında gündeme getireceğini söyledi.
Yarın (cuma) 13te klas fm'i dinleyelim, mümkün olduğu kadar çok insana haber verin, yalnız olmadığımız görülsün.
Tugçe
-
Arkadaşlar sert müzik çalarak geçmek zor filan demişsiniz de cuma cumartesi tüm grupları izleyememiş de olsam çoğunu izledim, Death çalan grup mesela kusura bakmayn ama 3 gitarlı şarkı ve en ufak bi uyum yoktu aranızda eğer çıksanız saçma olurdu, birbirinizi duymuyodunuz madem ordaki görevlilere söleyecektiniz monitörleri ayarlayacaklardı ona göre, sora metallica çalan grup vardı baya aralarında hoşuma giden de yoktu... Bodom çalan arkadaşları dinlemedm bi yorum yapamıcam fakat in flames çalan arkadaşlar güzel güzel de çıktılar finale o yüzden kimse bahane bulmasn finale çıkamadığı için, tamam juri iyi değildi arada illa haksızlıklar yapılmıştır ama iyi de çalmak lazım.. Geçen sene hatırlıcaksınız Kültür Kolejinin vokali brutal vokalle 3. oldu slayer çaldılar ayrıca en iyi enstrümanı aldı ( gitar ) yani güzel çalınca ne çalarsanız çalın bişeyler yapıyorsunz...
-
bu arada solonor ve elerki.. videolardan dinleyebildim ancak sizi.. çok beğendim, cidden tebrik ederim.. final çok güzel geçicek böyle değerli olduğu sürece..
izmit 24 kasım a.l
vokal - saba
-
öncelikle konserin ilk günü orda olmaktan büyük kıvanç duydum :)
genç yetenekler kıskandırdı.Özellikle children of bodoom la başlangıç süperdi.Tabi sonra durulma ve vasat geçmeye başladı.O hiphopçu ibnenin ismini bilmiyorum o çıktı.(orta parmağımı gözüne soktum) sonra saçma bir defile.Tam sıkıldım çıkacaktım Kabataşın güzeli tuğçe sahnede oynamaya başladı ghost bustersda.Valla nasıl çaldılar bilmiyorum ben o arada kamerada kayıt yapıyordum :) herhalde iyilerdi nasıl iyi mi
-
ayrıca klass fm i yarın yani cuma günü cuma namazına gitmeden dinleyin.
hayatta vaazdan daha önemli şeyler vardır.Hele ki emeğe birileri ahlaki konuları oyuncak edip,saygısızlık gösteriyorsa.
Gerçek müziksever kasdav a gösterilen tutumu her platformda destekler.
nasıl iyi mi