Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

KASDAV Liselerarası Müzik Yarışması

Bu konu şu haber ile ilgilidir: KASDAV Liselerarası Müzik Yarışması
  • geheimniss • 1 Nisan 2006 00:00 • #617238
    arkadaslar bız mustafa saffet a.l olarak another brick in the wall ile katılmıstık fınale kalamadık saglık olsun ama bız begenıldıgımızı dusunuyoruz son cıkmamız w ses sıstemınınde kotu olması bzm acımızdan ıı değildi yınede finaldeki herkese basarılar diliyorum ıı olan kazansın=)
  • oneofus • 1 Nisan 2006 00:00 • #617239
    ya şişli anadolu lisesinin şarkısındaki kanun sesine öldüm yaaaaa,acayip yakışmış tebrik ederim...
  • murat_kah • 1 Nisan 2006 00:00 • #617240
    Arkadaşlar bir kere organizaysonda hep hata oluyor ben hala çözemedm bu olayları.Herkesin ''bu yarışma sadece rock olarak algılanıyo'' sözü beni deli ediyor.Tamam rock yarışması değil ama artık birazda saygı duyulsun rock şarkılarına.Çünkü jüri Rock parçası diye bilerekde seçmiyor tepkiler karşısında.Bence kasdavda çalınan en kötü ROCK parçası bile kanun ve sazlar eşliğinde çalınan şarkılardan iyiydi seyircilerin tepkileride bu yöndeydi zatn.Ben ataşehir lisesinn bateristinin kuzeniyim onlar Rage against the machine-killing in the name of parçasını çaldılar ve hiç hatasız bir şekilde bitirdiler ayrıca süper öteside bi besteleri vardı.Ama ben bu jürinin performanslara göre yorum yaptığını hiç sanmıyorum.Bütün salon inlemişti killing in the name of'da,çok iyi hatırlıyorum şarkı bittiğinde müthiş bir alkış almıştı.Ayrıca hangi lise olduğunu hatırlamıyorum ama süper bi Fade to black performansı sergilediler onlarda kalamamış finale onlarda süper çaldılar ve tepkiler onlarada çok iyiydi ama anlamak çok güç bu jüriyi.Bence ortada açık bi torpil olayı var. Herkese iyi eğlenceler finalde Kanun ve sazlarla
  • davuLcu_89 • 1 Nisan 2006 00:00 • #617241
    ya abi şu kasdavı bi yarışma olarak görmekten çıkın bence.gidin eğlencenize bakın ya.çünkü şu bi gerçek ki burası türkiye. nerde olursa olsun millet kılıfını hazırlamadan yola çıkmıyor. ayrıca jürinin orda yapılan müziklerle uzaktan yakından alakası olmaması da farklı tarzdaki grupları bir sıfır yenik başlatıyor yarışmaya. meseLa bizim okuL yarışmadaki tek brütal vokaldi.adama bi brütal desen o yenir mi der yani o derece kel alaka tiplerden oluşuyor jüri. bizim okul finale kalamadı maalesef. finalde yarışcak bütün okullara bol şanslar:)
  • oneofus • 1 Nisan 2006 00:00 • #617242
    ya abi bırakın bu torpil muhabbetlerini.kim kime torpil yapıyo ya.tamam bu işte maddi çıkarlar oluyo olabilir bu konu hakkında yorum yapamam ama seçilemeyen okullar veya destekçileri (her neyse...) yarışmaya çamur atmak yerine finale kalan okullara başarı dileklerini iletmekle yetinsinler.ya hani atasözleriyle anlamsız muhabbetlere gireriz ya,şuan "kedi ulaşamadığı ciğere mındar dermiş" sözüyle istemeden de olsa olayı açıklamak istedim.herkese iyi çalışmalar arkadaşlar...
  • falceau • 1 Nisan 2006 00:00 • #617243
    Solonor bisey diycem sizin basiniza ne geldi kasdavda? Buraktan biraz duydum da ekipmanlar mi calinmis?
  • davuLcu_89 • 1 Nisan 2006 00:00 • #617244
    arkadaşlar ilk olarak birşeyi düzeltmek istiyorum yarışmadaki tek brütal vokal biz değildik.üçüncü gündeki tek brütal bizdik. ayrıca yorumların tamamını okumayıp da kimin ne yazdığını bilmeden ne yazması gerektiğini sölemeyin lütfen. iyi olan kazansın!!!
  • v_merve • 1 Nisan 2006 00:00 • #617245
    Finale kalan okulların videosunu ben de izledim zaten cuma günkü elemede ordaydım..

kesinlikle 1. olması gerektiğini düşündüğüm göztepe ihsan kursuoğlu lisesi.Bazı arkadaslar elerkinin bu seneki performansını çok beğenmemişler şunu söyliyim diğer vokaller o beğenmediğiniz performansın 10 da 1 ini sergileyememiş maalesef..en iyi erkek solist ödülünün göztepeye gitmesi gerrkir ki bence öyle olacak tek kelimeyle mükemmel (zaten söylenen şarkılar kıyaslanamaz herkes queen söyleyemez :) )

bayan vokallerden gecen sene 1.olan mef lisesinin solisti bu sene bence yanlış parca seçmiş..gamze bayan vokallerden favorim ki bence gecen sene de 1. olmalıydı.fakat bu sene muse da yapılan dans gözterisini gereksiz buldum.sanırım gamzenin gecen sene hakkını dans etmedi diye yediler o yüzden dans eklemişler fakat gamzenin sahne performansı zaten iyi bence dansa gerek yoktu..

internet üzerinden yapılan oylama ne kadar doğru olur tartışılır ama en azından herkese kalan okulları izleme fırsatı doğdu..zaten iyi olan okul çok az.herşeye rağmen finalin daha izlemeye değer olacağı kanısındayım.Finale kalan okulları tebrik ediyorum..

"The show must go on" on Saturday ;)
  • EarendiL • 1 Nisan 2006 00:00 • #617246
    arkadaşlar,arkadasımın dedigi gibi yarısmaya camur falan atmak gibi sacma sapan bişey pesinde degiliz zaten(ortada yarışma falan da yok neyse)bence de torpil falan yoktur ama tamamen cuma gunku jurinin bir kısmının muzik anlayısından kaynaklanan bir takım yanlıs secimler oldugunu dusunuyorum.Yanlıs anlamayın finale kalmak umrumda degil zaten,bana gore yanlıs olanları yazdım sadece ayrıca kedi ciger falan bunlar gereksiz yani
  • oneofus • 1 Nisan 2006 00:00 • #617248
    jüri konusunda haklı olabilirsin biz cumartesi günü çıktık,ege çubukçu keremcem falan yoktu.ben bu konuda çok ta dertli dlim bu yüzden.kedi ciğer sözlerini isteyerek sölemediğimi de belirtmiştim zaten ama olaya bi de atalarımızın yönünden yaklaşiim istedim ;) ayrıca ben yorumların özellikle tamamını okuyorum.(bunlar davulcu_89'a)finale kalan okullara şans dilediğini gördüm ama başarı dilemekle yetinsinler dedim zaten.yani işe torpil falan karıştırmaya gerk yok.