Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

KASDAV Liselerarası Müzik Yarışması

Bu konu şu haber ile ilgilidir: KASDAV Liselerarası Müzik Yarışması
  • SLayraCkEr • 1 Nisan 2006 00:00 • #617228
    @double cross

o haberi nerde okudun arkadaşım link vereblirmisin ? önemli çünkü..
  • karajan • 1 Nisan 2006 00:00 • #617229
    Öncelikle selamlar herkese ,
    Biz (Alman Lisesi) In flames - The Hive çaldık , finaldeyiz, diğer
    finale kalanları da ayrıca tebrik ediyorum , kalamayanlara sağlık olsun diyorum .. finaldeki heyecan bir farklı olacak , finalde elemelere göre çok daha keyifli bir kasdav olacağına inanıyorum. Hadi bakalım , herkes hakettiği yerde olsun , finaldekilere iyi şanslar..

Alman Lisesi Bass Gitaristi
  • muratdem • 1 Nisan 2006 00:00 • #617230
    YA BUNE YA YETER ARTIK YA.FİNALE ÇIKANLARIN HEPSİNİN VİDEOSUNA BAKTIM 3-4 TANESİ DIŞINDAKİLERİN HEPSİ İĞRENÇ İĞRENÇ POP ŞARKILARLA KALMIŞLAR FİNALE.BUNE YA. BİZ BURDA HAFTALARDIR SOLOLARLA UĞRAŞIYORUZ ADAMLAR İKİ AKOR BASIP FİNALE ÇIKIYOLAR.ADAM AKILLI JURİ SEÇİN YA
  • stjimmy • 1 Nisan 2006 00:00 • #617231
    ya arkadaşlar bu soundcheck in nezaman olduğunu bilen varmı?:d
  • jump_pogo_jump • 1 Nisan 2006 00:00 • #617232
    geçen sene soundcheck 1 haziran'da olmuştu.galiba okullara bişiyde göndermiyolar.sen başvuruosun.

yarışmaya katılanların videolarını izledim.kenan evren,şişli anadolu,izmit 24 kasım,göztepe ihsan kurşunoğlu,alman lisesi bayağı güzeldi.

alman lisesini ayrıca tebrik ediyorum bu şarkıyla finale kalabildikleri için.solist mikrofonun hakkını vermiş :P bana da öğret ya şu brutal olayını,sesim hala çok sönük çıkıyor brutal yaparken :D

ihsan kurşunoğlu'nun vokalide çok iyiydi.kenan evren'de çok güzeldi ama muse'da dansedilmesine kıl oldum biraz.şişli anadolu'nun bestesi de gayet iyi.
  • schism • 1 Nisan 2006 00:00 • #617233
    soundcheck için müzik hocanı arıyorlar önce konuşuyorlar hocan tamam derse okula bi kalsör içinde basvuru formu, m.e.b. izin kağıtları, yarışmayla ilgili açıklamala bulunan kagıtlar yolluyorlar onların iyice okuyosun okul ve veli izin dilekcenle birlikte 4 dk lık demo nu kargo ile yolluosun ve 1 hafta sonra forma yazdıgınız numarayı arayıp haber veriyorlar. sonra finale kalırsan teknik açıdan istediklerinizi soruolar sonra oraya gittiğin gayet düzgün bir ses sistemi, herkesin hazır planlı sahne düzeni , ilgili insanlar, 20 dk soundcheck süresi, her okula kasdav dakinin 4 katı büyük lüğünde süper kulisler ve öğle yemeğiyle birlikte süper bi ilgi veriyorlar. ayrıca kasdav daki gibi bilet satma , organizatöre yalakalık yapma gibi bi durumun olmuyor sadece müziğini yapıyorsun.
  • bad_luck • 1 Nisan 2006 00:00 • #617234
    muratdem arkadaşım jüriyi size göre seçseler zaten siz kazanırsınız.yarışmanın adı da kasdav liseler arası pop müzik yarışması zaten.tamam bnde dışardaki grubumda metal müzik yapıyorum ama saygı duymak gerekir..biz bakırköy lisesi olarak sırf bu olayıı düşündüümüzden böyle bi şarkı seçtik..sam brown--you better stop
  • denge • 1 Nisan 2006 00:00 • #617235
    ya yuh ya arada birkaç gruptan başka çıkan yok adam gibi biz niye kalamadık onu anlayamadım hala antalyada n geldıgımız seyırcı getıremedıgımız ıcın mı kı alın bu bebek caldıgımız parça yorum sizin http://www.hemenpaylas.com/download/334561/bebeek.wmv.html offf offff
  • schism • 1 Nisan 2006 00:00 • #617236
    violance: http://rapidshare.de/files/16849257/the_noose_klip_hpal_.mpg.html (gecen yıl bestede bu sarkı ile katılmıstık. sarhat beyefendi never ending story gibi süper bi yorumda bulunmustu) not: bu, sarkının ev kaydıdır ve nrmalde bayan vokal ,solo vs de vrdır sadece bi dinlyin diye yolladım)
    noose:
    http://rapidshare.de/files/16084259/katharsis_-_violance.mp3.html (bu da gecen yıl kasdavda finale kalamayıp soundcheck te 4. oldugumuz sarkının soundcheck videosudur buna da jüri olarak klasik türk pop sarkısı deyip finale bırakmamıslardı)

ayrıca sisli anadoluda ki elemanlardan birinin kuzeni forumlara gidip sisliye oy kullamnın diye yalvarıyor ne diim söz sizin artık
  • FeRo • 1 Nisan 2006 00:00 • #617237
    Arkadaslar oncelıkle fınale kalan okullara basarılar dılıyorum..Gercekten cok saglam calan okullar var fınalde...SOUNDCHECK yarısmasına nasıl basvuru yapacagız veya nereden bılgı alacagız konu hakkında bılgınız varmı??yardımcı olursanız gercekten cok sevınırım...bırde pazar gunu The Rasmus-In The Shadows u dınledınız mı? veya o grubu hatırlıyanınız var mı? beyza unıforma ıle sahneye cıkan grup.....tesekkurler.